Šta je novo?

Neverwinter Nights Diamond problem

• Začetnik teme Začetnik teme mLaki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mLaki

Čuven
Učlanjen(a)
25.02.2004
Poena
680
Potreban mi je savet od poznavalaca igre iz naslova. Imam problema sa NWN Diamond, mada mislim da problem vazi i za sve verzije. Problem je sa startovanjem igre posle kreacije novog lika (isto je i kod biranja pre made karaktera), loading bar se zakuca na 4/5 i samo stoji, u task manageru ne pise da NWN Not responding. Igru mogu zatvoriti iz same igre - pritiskom na Alt+F4 igra me pita da li hocu da izadjem u desktop. Da li se neko ranije sreo sa ovim problemom?

Unapred hvala!

Poslednja izmena:
Patchovo sam na zadnju verziju (1.69) al dzaba, loading ekran se zakuca na 4/5 i ni makac.

ako je original probaj da kr*kujes a ako je narodna verzija probaj drugi lek

Compatibility mod za XP da li radi?
Jesi probao da se zezaš u opcijama za grafiku, moguće da problem prave OpenGL ekstenzije za šejdere?
Jel uključen EAX?
U krajnjem slučaju, VirtualBox + WinXP + NWN u njemu, pošto radi OpenGL u VirtualBoxu.

Poslednja izmena:
Fazon je sto teram igru u WinXP SP2, inace bi napomenuo da je Vista ili Win 7.

Ne znam, jedino mi još pada na pamet da kad upališ igru, otvoriš task manager, desno dugme na proces, set affinity, samo core 0. Ali nisam igrao NWN na dualcoreu pa ne znam kako radi i da li je možda problem u tome. Uglavnom, over & out 😀

Ali nisam igrao NWN na dualcoreu pa ne znam kako radi i da li je možda problem u tome.

Radi odlicno, tako da nije problem do toga sigurno.

@ mLaki
Probaj reinstal a mozda je problem u instalacionim fajlovima - mozda nesto nedostaje pa zato i dolazi do tog baga.

Poslednja izmena:
Da li je ovaj zadnji patch (1.69) kumulativan za NWN + sve ekspanzije? Da li mogu da instaliram obicni NWN posle njega SotU i HotU pa onda 1.69 patch? Ili treba posebno pacovati NWN i posebno ekspanzije?

EDIT:

Ispade na kraju da je NWN Diamond radi losu instalaciju :cuss: Instairao sam malopre CD verzije igre redom NWN, SotU, HotU i na kraju zakrpio sa zadnjim patchom i radi ko avion! U svakom slucaju hvala na instrukcijama za resavanje problema.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno