Šta je novo?

Neverovatno!!!

Ne razumem, da li ovo o cemu pricate vazi u kombinacijama mobilni-mobilni i mobini-fiksni (i obrnuto) ili vazi i u slucaju fiksni-fiksni (npr. kad se zove provajder)?

malo kasno ali meni je odavno poznata stvar da krsh centrale imaju bugove elem to kad okrenes pa ti pokaze zauzece - stvarno moze da otkuca impuls ali i tu postoji pravilo - valjda ako slusas "tutu" signal duze od 10sekundi ... isto kad okrenes mobilni i dobijes zauzece i tripujes tako na vezi moze da se desi da ti kuca kao da pricas...e sad bilo je i bugova na njihovu stetu ali popravili su to :)

Anti Patriota je napisao(la):
isto kad okrenes mobilni i dobijes zauzece i tripujes tako na vezi moze da se desi da ti kuca kao da pricas...e sad bilo je i bugova na njihovu stetu ali popravili su to :)

Bas tako, mislim ovo za bugove ne njihov racun... Da li se jos nekome desavalo da mu razgovor "ne otkuca"? Znaci da ceo razgovor ne skine ni 0.1 din, a traje 3-5 min... Bas QL, jos kad bi znao u trenutku da se sistem naplate zaglupeo, pa da razvalim celjusti dok se baterija ne istrosi. :beat:

ma šta ste se ljudi napalili bre.
pa ne možete telekomu ništa.
hehe, sad su uveli ovu smin mrežu tako da ću sad plaćati 4 puta manje zauzeće linije.
telekom je najbolji, telekom rula ;)

Ja sam video 2x tu reklamu, i ne kapiram sta je to?!?!? Kakav SMIN? Moze li mali info?

cyberdude je napisao(la):
ma šta ste se ljudi napalili bre.
pa ne možete telekomu ništa.

Na zalost, u pravu si ... sve do isteka monopola (a verovatno i "malo duze" Telekom radi sta zeli ... i kako to zeli :(

cyberdude je napisao(la):
telekom je najbolji, telekom rula ;)

Pssssssssssst ... linchovace te neko :)

LINCH! :beat:
btw...stvarno bi vise trebalo da linchujemo one smradine iz Telekoma... :cuss: ctp;

Vrh Dno