Šta je novo?

Neverovatno! Xp*nero*liteon

DAK

Čuven
Učlanjen(a)
19.02.2002
Poena
601
Ebiga, doticcni Sony 210 sam prebacio u LiteOn (ali da se predstavlja kao Sony 215) i sada:
1. Clone CD radi normalno
2. Win XPSP1 ga vidi kao rezacc ali neche da rezze
3. Nero 5.5.10 ga ne prepoznaje uopshte.
Ima li neko neku pametnu ideju ili da vracham na original firmware (mada mi se ne svidja kako radi sa originalom)?
Predpostavljam da vas ima dosta koji ste sredili svoj SONY, pa jel neko imao ovakav suludi problem???

DAK je napisao(la):
Predpostavljam da vas ima dosta koji ste sredili svoj SONY, pa jel neko imao ovakav suludi problem???

Nisam imao problem, ali probaj ipak sa nemodifikovanim LiteOn firmware-om, preporučujem poslednji SS0B.

DAK je napisao(la):
...
3. Nero 5.5.10 ga ne prepoznaje uopshte....
probaj sa nekim drugim key-em za nero - postoje key-generatori za nero pomocu kojih mu kazes koji rezac imas i on ti da serijski broj a taj broj radi samo sa tom markom rezaca - mozda je to kod tebe slucaj

inace sony210e radi kao sony 220 sasvim pristojno i nero ga prepoznaje

Stani polako! :)

Sto mi to zvuci poznato! Uhhh :) drzi ovaj firmware i stavi ga u kosacicu pa kad se vidimo nekad u ovom ili narednom zivotu, zahvalices mi ili ces me voditi na PIVO! :)

Ajde sredi to i ne zanosi se kljucevima za nero! :)

Izvoli

PS. arhiva je RAR a ne ZIP :)

NECE DA SE ZAKACI!

Daj mi mail pa da ti posaljem!

za svaki slucaj idi na recorder pa choose recorder (ili skraceno ctrl r) pa pogledaj da li ga vidi

za svaki slucaj idi na recorder pa choose recorder (ili skraceno ctrl r) pa pogledaj da li ga vidi [/QUOTE]

Pa tamo nije nishta ni bilo,
ali totalno nebitno sada, stavio sam firmware 220 i sve radi hOKey!?

Evo mail za onaj firm, ako je dobar pivo stizze ccim otopli,
[email protected]

Vrh Dno