Neka greska je u pitanju verovatno, ne mogu da verujem da mu je to cena.
I obicno skrate garanciju na 1 godinu...
Znaci bio fazon jastuk u ruke i spavanje ispred Metroa
A imam osecaj da je to za klimu bilo kao uzmite srafciger u sake i montirajte sami
Pa jel se zna ima li jos ovih famoznih monitora?
Ok ljudi ali ta promocija od 50% popusta u Metrou je prosla pre 3 dana!!! O cemu pricate sad?!
I kod nas na faksu su nas počastili, sve skupa iz jugodate:crash: ... Sednem i ja tako za komp, slika treperi. Pomenim osvežavanje sa 60 na 75 Hz, ili obratno i sve u redu... što ne mora da ima veze sa ovim što si naveo, ja nisam obratio pažnju na model monitora, znam da je neki Philips...Inace taj monitor je ocaj zivi, kupili kod nas na fakultetu
I dalje su im najbolji monitori neki Philipsovi iz 1999 (CRT), smesno...
Slika ima neko cudno "treperenje". Ne znam kako drugacije da opisem tu pojavu, ali dosta smeta prilikom citanja nekog teksta...
Znaci bio fazon jastuk u ruke i spavanje ispred Metroa
A imam osecaj da je to za klimu bilo kao uzmite srafciger u sake i montirajte sami
Ok ljudi ali ta promocija od 50% popusta u Metrou je prosla pre 3 dana!!! O cemu pricate sad?!
Nikad u zivotu ne bih ustao u 4 ujutru da bih napravio budalu od sebe...pa mislim ljudi :alo: ... :S:
zar treba napraviti stoku od sebe... :lupko:
maltretirati se , stajati u redu (secam se otvaranja Delte :smack: ... gledam preko TV i ne mogu da verujem na sta su ljudi spremni .... odvratno:vomit: )
Nebi stajao u redu ujutru u 4 pa taman da mi ga poklone .... UZAS :shock: !!!
pa mislim ljudi :alo: ... :S:
zar treba napraviti stoku od sebe... :lupko:
maltretirati se , stajati u redu (secam se otvaranja Delte :smack: ... gledam preko TV i ne mogu da verujem na sta su ljudi spremni .... odvratno:vomit: )
Nebi stajao u redu ujutru u 4 pa taman da mi ga poklone .... UZAS :shock: !!!
Ako mislimo na isto. Nije promocija, vec otvaranje tempa. Nije Philips vec LG 1718. Nije 100e vec 10k din...
...
Ni za sta ne bih ustao u 4 ujutru...
...
Ne mislite na isto... Tempo, Qantash, pre nedelju dana... bio je LG, nije 10k (ja poceo ko ti) vec 9999.- Bio sam tamo
Ali sigurno je da je bio i Metro, cim ga ljudi spominju
![]()
Ne znam kako je bilo u Metro-u, ali za Tempo su kolicine monitora ogranicene (cini mi se 100 ili 200 komada na dan akcije - pise na samom flajeru-katalogu).
Jao nemoj jos rano mi je ima vremena za klinceHeheh, poradjadje ti se zena u pola noci pa ces da vidis kako ces da letis na sve strane, a ne znas ni gde su ti dokumenta (LK, saobracajna, vozacka itd.) pa ces onako sav zbunjen da bazas po porodilistu pa onda vidis da si dozujao u gornjem delu pidzame umesto kosulje.
Salu na stranu, ima ljudi koji imaju racunicu da ustanu ranije i da se "zapljunu" u redu za bilo sta i da time eventualno ustede neke pare. Cekanje u kilometarskim redovima je navika od sankcija i nestasica...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari