Šta je novo?

Neverovatna cena Philips 170S7FS:)

Predrag87

Slavan
Učlanjen(a)
02.05.2007
Poena
320
Malopre mi javi ortak, gleda na onom flajeru Metro-a, ovaj monitor kosta kod njih neverovatnih 100 evra...
Ima li neko iskustva sa ovim monitorom, i sta mislite uopste o ovoj ceni? U cemu je stvar?:)
Hvala unapred!

Neka greska je u pitanju verovatno, ne mogu da verujem da mu je to cena.

Monitor ne izgleda lose i ako nista drugo bar je Philips.
U Pakomu kosta nesto manje od 15000 din i ima tri godine garacije.Specifikacije klasicne i samo analogni ulaz.A da kosta duplo jeftinije,najverovatnije neka greska!A i ako nije greska do sada je vec rasprodato...

Klasicna 17ica. Nemoj ocekivati nista previse. Ima malo slabiji kontrsat, verovatno ih ima upaljenih tamo pa baci pogled.
Kao sto rekoh u postu od pre sat vremena, cenu spuste na monitoru, a dignu na krompiru i kaladontu

I obicno skrate garanciju na 1 godinu...

Neka greska je u pitanju verovatno, ne mogu da verujem da mu je to cena.

I ja isto nisam mogao da verujem,ali izgleda da nije greska, rece mi ortak da je ta cena, ali "ogranicen broj":)
I obicno skrate garanciju na 1 godinu...

Sto je jos cudnije od cene to je da je garancija 3 godine...

Inace ortak me upitao da li da uzima...Ostao sam bez teksta kad sam cuo cenu kao i vi pa rekoh da pitam zna li neko o cemu se radi...:)

Poslednja izmena:
lepo ti reko ortak:D

znaci jeste 100 evra,ali su imali ogranicen br od 100 komada,i tu si trebao da budesh u 4 ujutru ispred Metroa i da se gurash sa bagrom ne bi li uzeo koji...

isto je bilo i sa nekom klimom-12-ica sa 3 god garancije za samo 10000 din,smeshno,ali tako je i naravno isto ogranicena kolicina od 100 komada...

Znaci bio fazon jastuk u ruke i spavanje ispred Metroa:D:D
A imam osecaj da je to za klimu bilo kao uzmite srafciger u sake i montirajte sami:D:D
Pa jel se zna ima li jos ovih famoznih monitora?

Poslednja izmena:
Inace taj monitor je ocaj zivi, kupili kod nas na fakultetu :)
I dalje su im najbolji monitori neki Philipsovi iz 1999 (CRT), smesno...
Slika ima neko cudno "treperenje". Ne znam kako drugacije da opisem tu pojavu, ali dosta smeta prilikom citanja nekog teksta...

A imam osecaj da je to za klimu bilo kao uzmite srafciger u sake i montirajte sami:D:D

ma jok pozovesh firmu i poshto nisi kod njih kupio onda umesto 50 evra placash 100 ugradnju i dodje ti na isto:p

Ok ljudi ali ta promocija od 50% popusta u Metrou je prosla pre 3 dana!!! O cemu pricate sad?!

Inace taj monitor je ocaj zivi, kupili kod nas na fakultetu :)
I dalje su im najbolji monitori neki Philipsovi iz 1999 (CRT), smesno...
Slika ima neko cudno "treperenje". Ne znam kako drugacije da opisem tu pojavu, ali dosta smeta prilikom citanja nekog teksta...
I kod nas na faksu su nas počastili, sve skupa iz jugodate:crash: ... Sednem i ja tako za komp, slika treperi. Pomenim osvežavanje sa 60 na 75 Hz, ili obratno i sve u redu... što ne mora da ima veze sa ovim što si naveo, ja nisam obratio pažnju na model monitora, znam da je neki Philips...

Ako mislimo na isto. Nije promocija, vec otvaranje tempa. Nije Philips vec LG 1718. Nije 100e vec 10k din. Nije 4h ujutru vcc 4h popodne dan ranije :d. Imalo je dosta jeftinih stvari, ali ko ce da ceka i da se gura. To jutro sam isao na B. Kosu pa rekoh da svratim. Lepo mi kaze burazer (zvao sam ga da ide samnom) nemoj da ides bice guzva. Ja se pravim pametan (po obicaju) i kladim se sa njim da nece biti guzva. Racunam da je radni dan, nema sanse da bude puno ljudi. Kad smo dosli bilo je :hair:. A taman sam planirao da kupim klimu i foto aparat...sad cu kur da kupim. Tamo je bilo milijardu ljudi. Kakvo ponizavanje naraoda.

pa mislim ljudi :alo: ... :S:
zar treba napraviti stoku od sebe... :lupko:
maltretirati se , stajati u redu (secam se otvaranja Delte :smack: ... gledam preko TV i ne mogu da verujem na sta su ljudi spremni .... odvratno:vomit: )
Nebi stajao u redu ujutru u 4 pa taman da mi ga poklone .... UZAS :shock: !!!

Ok ljudi ali ta promocija od 50% popusta u Metrou je prosla pre 3 dana!!! O cemu pricate sad?!

Ja sam tek juce chuo pa me zanimalo da li neko ima iskustva sa ovim modelom i da li je moguce da mu je to cena, tj da li je neko cuo nesto o ovome ....
maltretirati se , stajati u redu (secam se otvaranja Delte :smack: ... gledam preko TV i ne mogu da verujem na sta su ljudi spremni .... odvratno:vomit: )
Nikad u zivotu ne bih ustao u 4 ujutru da bih napravio budalu od sebe...
Ni za sta ne bih ustao u 4 ujutru...
Ali posto ima ljudi koji su bili zainteresovani, mislim za eventualnu kupovinu istog, rekoh da pitam za svaki sl., jer nigde ne mogu da dobijem bolji odgovor nego ovde...
Pozdrav svima :wave:

Poslednja izmena:

Uhh, da mi poklone stajao bih samo tako u redu. Otisao bih u 4h popodne dan ranije, poneo lezaljku i suncobran i bio bih prvi u redu. Da se razumemo ne bih se ni ja gurao u redu ni da dele komp za dzabe, ali bih bio tamo prvi i izbegao bih guranje.

Ako nekog zanima Tempo u NS sutra nize cene 50% za klimu elite,tv Neo,monitor LG ,dvd i sl.
Prijatno cekanje u redu.

ko zeli da ceka .... sretno.
Ja nebi stao pred Miskov Tempo u red taman da mi ga poklone

Ako mislimo na isto. Nije promocija, vec otvaranje tempa. Nije Philips vec LG 1718. Nije 100e vec 10k din...

Ne mislite na isto... Tempo, Qantash, pre nedelju dana... bio je LG, nije 10k (ja poceo ko ti :D) vec 9999.- Bio sam tamo :D Ali sigurno je da je bio i Metro, cim ga ljudi spominju ;)

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Philips 170S7FS je entry level monitor sa standardnim karakteristikama u klasi i njegova kupovina potpada pod čuvenu izreku koliko para toliko muzike.

...
Ni za sta ne bih ustao u 4 ujutru...
...

Heheh, poradjadje ti se zena u pola noci pa ces da vidis kako ces da letis na sve strane, a ne znas ni gde su ti dokumenta (LK, saobracajna, vozacka itd.) pa ces onako sav zbunjen da bazas po porodilistu pa onda vidis da si dozujao u gornjem delu pidzame umesto kosulje :D.

Salu na stranu, ima ljudi koji imaju racunicu da ustanu ranije i da se "zapljunu" u redu za bilo sta i da time eventualno ustede neke pare. Cekanje u kilometarskim redovima je navika od sankcija i nestasica...

Ne mislite na isto... Tempo, Qantash, pre nedelju dana... bio je LG, nije 10k (ja poceo ko ti :D) vec 9999.- Bio sam tamo :D Ali sigurno je da je bio i Metro, cim ga ljudi spominju ;)

Ne znam kako je bilo u Metro-u, ali za Tempo su kolicine monitora ogranicene (cini mi se 100 ili 200 komada na dan akcije - pise na samom flajeru-katalogu).
Bila je i interesantna ponuda Canon A460 + Selphy foto printer za nekih 7000 din.

Ne znam kako je bilo u Metro-u, ali za Tempo su kolicine monitora ogranicene (cini mi se 100 ili 200 komada na dan akcije - pise na samom flajeru-katalogu).

Da, "tehnikalije" bile kolicinski ogranicene. Mislim da je Voja na pocetku i rekao koliko/sta. Ali tih monitora je bilo jedno 7-8 komada na onoj "paleti" i ja kad sam oko 13h usao (verovatno ih je bilo jos u magacinu... pa dopunjuju kako sta nestane), a do tad je uslo oko 3000 kupaca. Kupci nisu bili nesto preterano zainteresovani.

Za Canone nemam pojma... uglavnom, taj komplet bi mogao bi da bude lep poklon... svadbeni npr. :)

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Heheh, poradjadje ti se zena u pola noci pa ces da vidis kako ces da letis na sve strane, a ne znas ni gde su ti dokumenta (LK, saobracajna, vozacka itd.) pa ces onako sav zbunjen da bazas po porodilistu pa onda vidis da si dozujao u gornjem delu pidzame umesto kosulje :D.
Jao nemoj jos rano mi je ima vremena za klince:D:D:D

Salu na stranu, ima ljudi koji imaju racunicu da ustanu ranije i da se "zapljunu" u redu za bilo sta i da time eventualno ustede neke pare. Cekanje u kilometarskim redovima je navika od sankcija i nestasica...

U pravu si potpuno, samo bih dodao da se desava i u drugim zemljama koje nisu bile pod sankcijama slicne situacije...valjda uvek ima te posebne vrste ljudi, sto kazes...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno