Šta je novo?

network unlock samsung gt-s5230 please pomoc :\

Perpetual

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
22.12.2006
Poena
319
dakle naslov sve kaze.celu noc sam se trudio da odkljucam mrezu i nista...telefon je bio dekodiran za vipove mreze,dok nisam opet ubacio VIP sim karticu,posle toga sam hteo da vratim MTS i nista...pise phone freez,incorect sim card .... moze li ovo da se sredi u kucnoj radinosti???
probao sam ugrade frimvera i instalaciju novog..ma ne znam ni ja sta nisam probao i nista... ima neko neki predlog,osim nosenja u servis??

dakle naslov sve kaze.celu noc sam se trudio da odkljucam mrezu i nista...telefon je bio dekodiran za vipove mreze,dok nisam opet ubacio VIP sim karticu,posle toga sam hteo da vratim MTS i nista...pise phone freez,incorect sim card .... moze li ovo da se sredi u kucnoj radinosti???
probao sam ugrade frimvera i instalaciju novog..ma ne znam ni ja sta nisam probao i nista... ima neko neki predlog,osim nosenja u servis??

moras ipak u servis na otkljucavanje.....

Ja sam ženi otključao baš taj telefon preko ovih

Ako pogledaš video, videćeš da ćeš dobiti i unfreeze i unlock code.

Srećno! :)

^ Video sam u video tutorijalu da trazi da kupis kredit da bi mogao da odradis fon.Ti si platio kredit?
Ili si kodove koje je izracunao sw ubacio u tvoj? :)

Poslednja izmena:
19$ i dobiješ mail sa kodovima (i Freez code). Platio sam preko PayPal-a, dobio mail i otključao Galaxy tab, ali rade sve modele. Treba im samo IMEI telefona

http://samsungunlockcode.info/

19$ i dobiješ mail sa kodovima (i Freez code). Platio sam preko PayPal-a, dobio mail i otključao Galaxy tab, ali rade sve modele. Treba im samo IMEI telefona

http://samsungunlockcode.info/

za taj telefon s5230 u servisu je 400 din dekodiranje (ajd eventualno 600 ako ste iz grada negde)
mislim da bi bio lud da da 15$ za unlock code (za dva meseca taj telefon polovan nece vredeti 20eura lol)

za skupe igracke kao tvoj tab isplati se (a mozda i ne zavisi kako u kom servisu ) a za ove jeftinije servis je sigurica, sacekas 5 minuta i cao

Vrh Dno