Šta je novo?

NetTV Plus

Bad Habbit

Slavan
Učlanjen(a)
23.07.2005
Poena
390
https://www.nettvplus.com

Zna li neko nesto o ovome? Neka licna iskustva? Preporucio sam prijateljima iz Svajcarske da ovo uvedu, kao resenje za gledanje domacih kanala, ali iskreno ni sam ne znam sta sam im preporucio i da ih nisam ... Pre svega ne mogu nigde da nadjem na njihovom sajtu spisak kanala koje nude. Drugo, oni kazu da podrzavaju, tacnije njihov dekoder podrzava kvalitet do 1080 ali nigde ne kazu u kojem kvalitetu su kanali koje nude. Takodje, koliko sam ukapirao to je ip televizija. Dakle ovaj dekoder se povezuje na internet. Ako je tako, koja brzina je neophodna.

Dakle, interesuje me da li neko nesto zna o ovome, odnosno da li je neko mozda vec imao prilike da ovo licno koristi i kakva su mu iskustva.

Moje iskustvo sa PC/Smartphone pretplatom je da kvalitet ne zavisi od tebe tj. od brzine interneta vec od brzine njihovih servera. Tu naravno dolazi do problema jer ukoliko imas "seckanje" u prijemu oni ce uvek krivicu prebaciti na tebe, na tvoju "malu" brzinu interneta.
Kada radi onda radi ok, kada secka onda secka. Kada je neki dogadjaj na tv-u, npr. Nole igra finale US Open-a naravno secka.
Tehnicka podrska, boze pomozi. Ja stvarno nisam imao strpljenja za njih. Slao sam im screenshotove, videoshotove :), ne vredi, oni to kao da ne citaju/gledaju uopste, sve se svede da kod mene nesto ne valja, antivirus blokira, spor internet...da ne pisem vise iznerviracu se opet.

Box nisam probao zbog trajanja ugovora i po meni je bolja varijanta da se uzme total.

Poslednja izmena:
Ma ovo su stariji ljudi koji jedva da znaju i sta je internet. Njima treba nesto po sistemu pritisnu dugme na daljinskom i vrte kanale. To mora da radi odlicno. Net im je brz, mislim oko 30 mbps. Ne znam onda sta da im kazem posto ce posle ispasti da sam im preporucio nesto sto nije dobro. Total ne mogu jer u Svakvarskoj ne moze ko kod nas da kaci ko sta hoce po zgradi tako da ne mogu da kace antenu.

Nazad
Vrh Dno