Šta je novo?

Netscape Navigator !?

Da, sta je tu cudno? 🙂 Netscape i dalje zivi, zasnovan na Mozilla engine-u. U stvari to je malo lepsi FF (IMHO, nesto brze radi).

Nije ništa čudno... Mislio sam da više ne postoji. 😛

Da, sta je tu cudno? 🙂 Netscape i dalje zivi, zasnovan na Mozilla engine-u. U stvari to je malo lepsi FF (IMHO, nesto brze radi).

Poslednji put sam probao cini mi se, verziju 8. Bila je prepunjena razno-raznim reklamama i uopste veoma pretrpana, ali je brzo radila i bila generalno OK.

Mada, nekako mi deluje da je Firefox ipak preuzeo svu slavu koju je imao Netscape.

Ja sam ga instalirao na Mac OS i mogu da kazem da radi jako korektno. Takodje mogu da kazem da se podize bar 5 puta brze od Firefoxa koji nema nijednu jedinu ekstenziju instaliranu.

Sve ostalo je manje-vise kao kod FF-a (Netscape dolazi sa Weather pluginom) ako izuzmemo drugaciji dizajn menija 🙂 Nisam probao ekstenzije ali siguran sam da su kompatibilni.

Ok, probao sam malo plaginove i, kao sto sam ocekivao, svi rade 🙂
Probacu da ga koristim do kraja nedelje.. mozda se bolje pokaze od FF-a.

lep je.
probao sam ga i seta starih vremena, ukomponovano sa totalnom FF2 kompatibilnoscu je rezultirala nikad brzim sutiranjem nekog programa, u ovom slucaju FF.

Nazad
Vrh Dno