Šta je novo?

netpumper

Slaven

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2004
Poena
620
Skinem fifu 2010. I kad mi trazi da unzipujem, trazi mi pass. OK. Doslo je i upustvo za pass, kaze da skinem netpumper, instaliram, idem u help, pa kliknem na "team" i prezime jednog od kreatora, Johana, je pass. Medjutim, nod mi zabranjuje odlazak na stranicu netpumpera, i koliko sam skontao radi se o nekom spywareu? Sad, nisam dzaba skidao valjda 5gb? Moze neka pomoc?

Gle, nisam odzipovao tu fifu do kraja. tj. bio je rar u raru. Odrarujem jednom, kad sam krenuo drugi put, trazi pass. procackam po raru, i nadjem upustvo kako doci do pasa (gore sam opisao). Kad sam krenuo da skinem, nod mi je zabranio skidanje i posjetu linku. Pa sad, jesam navukao taj spyware ili ne, jer ga nisam skinuo uopste

Sada je kasno, ali prvo se sve proveri pre nego sto se svlaci sa neta, gledaj sajtove na kojima ima komentara usera, i nikada se necesh zahebati. Ja sve igre koje sam dosad skinuo bile su potpuno ispravne, i bez ikakvog spyware-a, tako bar kaze Avira :)

Poslednja izmena:
Evo gledam sad u add/remove program, nema ga. Spy Hunter (iz linka "qwertybre") ga takodje ne pronalazi. Znaci cist sam?

Poslednja izmena:
Netpumper je odlican program koji se koristio najvise za neke nemacke servere koji su imali poseban nacin skidanja programa i na kojima si samo mogao putem netpumpera da skines.Ti serveri su kasnije osnovani kao usenext tj. kako bih preziveli napade softwarskih kompanija koji su bili ucestali presli su na takav sistem,usenext sadasnji.Slazem se sa cinjenicom da je uvek imao neki virus,spyware ali meni nikad nije zadavao neke muke tipa rusenja sistema,brisanja podataka.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno