Šta je novo?

Netload i HARD-DISC CRASH!!!

siwa95

Slavan
Učlanjen(a)
27.09.2008
Poena
309
Da li ko zna sta se desava sa netloadom? Svaki fajl koji pokusam da skinem (a koji je podeljen naravno na vise rarova) ima bar dva do tri rara koji nedostaju uz obaveznu poruku: This file was damaged by a hard-disc crash!!!!? Bukvalno svaki!!!
Tek sam uplatio premium tamo, jer na rapidu je dnevni limit ogranicen na 2,66gb,
dok je ovde neogranicen. AL NE LEZI VRAZE...
Zna li neko o cemu se radi, ima li jos ko premium account ovde?

Skidam cesto odande kao free ali nikada nisam imao problema, moguce da je pukao neki server.
Kako funkcionise premium kod njih, je l' moze da se deli nalog, imaju li nekog resellera kod nas? (moze na pm)

Poslednja izmena:
Iz moje prethodne poruke si procitao kako funkcionise, jako lose, stalno neke fajlove premestaju
pola linkova im nisu tu, opet se pojave, drugi nestanu... Strasno!!!!!
Resellera nemaju, morao sam da otvorim moneybookers racun i preko njih uplatim.

Mala ispravka, od pocetka januara sve mi deluje ok, linkovi su ponovo tu, verovatno su bili
neki nazovi "radovi" na samom serveru.

Poslednja izmena od urednika:
uzeh 4mbps ovog meseca, a uz to i netload premium kako bih ispostovao brzinu mog interneta kad ono "medjutim"!!!
imam cesto taj problem, a to je obicno kad su fajlovi zakaceni vise od par meseci, dok se sveze okaceni fajlovi skidaju (valjda) ok.
uzasno je kad skines 10gb, a *****ava te 1part od 30, pa onda trazi na drugom mestu, ali uglavnom je svuda isti link za taj server tako da obicno dodje brisanje...
sva sreca pa imam stari rapidshare nalog gde mi nije ogranicenje 2.6gb. Inace ovaj netload su bacene pare... produzicu rapid vec danas...

Nazad
Vrh Dno