Šta je novo?

Netgear Stora

Crow011

Slavan
Učlanjen(a)
04.08.2007
Poena
360
Ajde i ovde da pitam mozda neko ima resenje. Imam (ili sam imao kako stoje stvari) nas iz naslova. Zabo je pre 2 dana nece da podigne se ujutru. Svetle lampice naradzasto. Ok,ajde odradim reset i tu se zeznem (ili ne jer nisam znao za jadac). Nece da povuce firmver posle procedure za felsovanje fimvera. Jednostavno Netgear ugasio server gde se nalaze fimveri za Storu ( mystora.com). Posto sada ne moze da se zvanicno povuce firmver ima li neko ideju kako da osposobim NAS koji je ispravan samo sto jednostavno nece da, a Netgear ko zna da li ce da pusti server u opticaj opet?
Za podatke nije problem skinuo sam ih i skidam ih posto sam mauntovao hard iz NASA na Linux i to je ok.

Googlaj, ima sajtova za hakovanje store. Negde sigurno ima fw. Ako ne, salji mejl ...

Sent from my iPad using Tapatalk

Googlao sam naravno i sve su to resenja koja mogu da se sprovedu do trenutka dok ne prsne firmver kao kod mene. Ne moze mu se prici kroz SSH jer kad je puklo .... puklo je :). Mozda je jedini nacin preko konzole ali ja nemam niti znam nekoga ko ima Arduino.

Vrh Dno