Šta je novo?

Netflix, kako pristupiti

Takodje mi stigla poruka Placanje debitnom karticom: iznos 0.00EUR, mesto Netflix Amste, dana ...... Credit Agricole Srbija.

Još samo da se aplikacije na smart TV pojave na našem tržištu. Ja sam svoj Samsung prebacio na Ameriku. To i VPN naravno...

Šta god da sam pokušao (prebacio na Ostalo, UK jezik, VPN u Irskoj), i dalje nemam app na Panasonic TV-u... Panasonic 42 AS600-e.

Ni kod mene na ST60E nema. Izgleda samo na ovim novijim modelima iz 2014/15.

Kontaktirao sam Netflix podršku, potvrdili su da je izvršena naplata i da je u pitanju provera kartice.
Nije im čudno što je iznos 7,99€ jer sam u sistemu zabeležen kao korisnik usluge od 9,99€ (što sam i odabrao prilikom registracije).
Obećavaju da će proveriti i nadoknaditi sredstva ukoliko banka ne bude obračunala transakciju kao autorizaciju kartice i sama vratila sredstva.
Javiću kako je prošlo....

U vezi sa gledanjem na TV-u.
Probao sam na PHILIPS-u iz 2014, model iz serije 7 (7179).
Nisam našao NETFLIX aplikaciju među ponuđenim aplikacijam u prodavnici aplikacija, pa sam probao da prebacim preko tableta na TV.
Video sam na tabletu opciju za prebacivanje na TV (kao na YouTube-u što ima sličica TV-a) i kada sam to aktivirao na TV-u se pojavila NETFLIX aplikacija.
Odradio sam login i dobio celokupnu ponudu.
Sve radi odlično i imam, rekao bih, 1080 HD snimak. (grad Banja Luka, m:tel adsl 5mb)

Poslednja izmena:
Ja sam za sada na PC-u. Pa kad otvorim Netflix prebacim na tv(sekundarni monitor) isto kao i kad gledam neki film na Potplayer-u pa prebacim na tv. Nisam jos probao na telefonu.

Ovi moraju da se shale, ima ukupno 200tinjak filmova ?

Ovi moraju da se shale, ima ukupno 200tinjak filmova ?

Koliko sam na brzinu uspeo da proverim, globalno bi taj broj trebalo da bude oko 5,664 naslova. Sto znaci ukupno filmova i serija zajedno.
Ne znam da li je moguce proveriti koliko je tacno filmova dostupno u Srbiji.

Koliko sam na brzinu uspeo da proverim, globalno bi taj broj trebalo da bude oko 5,664 naslova. Sto znaci ukupno filmova i serija zajedno.
Ne znam da li je moguce proveriti koliko je tacno filmova dostupno u Srbiji.

Ja ovde ne vidim vise od max 200tinjak filmova. Mada Hola radi super preko chrome-a, bez problema koristim sve filmove iz americkog kataloga. To doduse nije opcija za ljude koji planiraju da ga koriste na TV-u.

Mislim da je showbox mnogo bolja opcija a ujedno je free sa prevodima.

Da li je neko platio za UHD sliku?

Poslednja izmena:
Sinoc mi se pojavila aplikacija na samsung smart tv-u. Registrovao se i malo isprobao i odlicno radi, samo sto je mali izbor filmova, a i slika u HDu je bzv. U poredjenju sa HBO HD slika netflixa je kao sa VHSa.
Odjavljujem ga pre isteka prvog meseca :)
Mislim da je trenutno bolje resenje pickbox. Cena je oko 5e, ima srpski prevod a i ponuda je slicna ovoj. To kada se pojavilo dobio sam 10-tak dana free da isprobam i tada je lose radilo, zakucavalo i kasnila slika, valjda se do sada popravilo.

Cekaj a pickbox ima kao bolju ponudu filmova i slika je bolja? Ja u to ne mogu da poverujem. Pa pre jedno 1-1.5 godinu dana sam bas probao nesto malo pickbox, slika je bila u rangu youtube 480p.

Ne, ne, napisao sam da je ponuda slicna ovoj=znaci filmovi 0, serije su OK. Slika je ista, bar kada sam probavao pre godinu dana.

328 serija, 1439 filmova...

Jel tu ne pise 328 serija a 1439 filmova koliko ja vidim?

Da moja greska, kad projem kroz listu nekako mi izgleda ako da nema vise od 200 filmova tako da mi nije bash jasno gde su se skrili.
Update: Sad mi je otprilike jasno, ima nekih 160 dokumentaraca, zapravo kad se sabere verovatno jeste oko 1000 samo u kategorijama koje me ne zanimaju previse.

Poslednja izmena:
Vrh Dno