Otkad je Netflix dostupan u celom svetu, oni ne prodaju svoje originalne sadržaje nikome. Mogu da se gledaju svuda u svetu i samo preko Netflixa.zato i ne mogu da puste stream internacionalno posto prodaju prava za svoj sadrzaj drugima... tek kad ti ugovori isteknu, moci ce da ponude stream i ostalima...
btw, ako neko bas hoce disney+, meni radi sa unlocator dns servisom... placanje ide preko apple app store-a...
pricam o Dizniju... prava recimo za podrucje Srbije ima HBO na neki od star wars titlova, kako onda da Dizni ponudi isto? cekas da istekne ugovor pa ponudis, isto kao sto ce Dizni preuzeti sve marvelove stvari od netflixa...Otkad je Netflix dostupan u celom svetu, oni ne prodaju svoje originalne sadržaje nikome. Mogu da se gledaju svuda u svetu i samo preko Netflixa.
Na kanalu nova s ide daredevil (netflix original) a pre neki mesec (ili malo vise ) emitovana je orange is the new black.Otkad je Netflix dostupan u celom svetu, oni ne prodaju svoje originalne sadržaje nikome. Mogu da se gledaju svuda u svetu i samo preko Netflixa.
Ne znam druže, i to za Holu nisam video nikakve dokaze... Pre mi deluje da su tu buvu pustili vlasnici VPN programa koji se plaćaju...@Čika_Kure
Ništa na ovom svetu nije besplatno. Da ne budeš posle deo botneta kao sa Hola VPN / Hola Unblocker![]()
Ja imam iPad Air 2 sa iOS 12.4 (ili koja beše poslednja podverzija), Netflix najnormalnije radi, baš kao i HBO GO.Nasmejah se naglas malopre.
Imam stari Ipad air koji je zgodan za gledanje serija pred spavanje i Netflix opušteno ne radi na IOS verziji manjoj od 13, ali HBO GO radi, tako da je ovo u stvari besplatna reklama.
Šalim se. Da li su oni normalni?
Evo i ja sam 3. za grupu...Za novu grupu ako se pravi ima nas dvojica za sada ...
Mogu na Mi boxu, a verovatno i na drugim boxevimaJel mogu filmovi da se pretraže po titl-u(srpski/hrvatski)?
Ni meni nije jasno, što prevode toliko skandinavskih filmova, sigurno 50 je došlo u poslednjih nekoliko nedelja, mahom starijih i ne toliko kultnih. Od toliko dobrih filmova i serija, pogotovo Netflix naslova, oni prevode ove gluposti...Ala preteruju sa ovim nekim anonimnim svedskim filmovima, i sve ima hr prevod..