Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Da li može da se otvori posebna tema za ove socko "turke" sa netflixa, npr netflix je u turskoj, kako bismo mi ostali mogli i nešto o samoj platformi i sadržaju da prozborimo ili pročitamo? Svaki deseti post nije o turskim lirama i poskupljenju sa 2,3 na 2,4 evra.
 
A sta to ima da se prozbori o sadrzaju ili procita? Polovina poruka su cene i Tuski nalog a druga polovina se zali na los sadrzaj ili kako ce odustanu od placanja pretplate.. Nisam ni u jednoj grupi za kuknjavu ali koristim Netflix i zadovoljan sam sadrzajem... jeste ima gluposti ali ima i sta dobro da se pogleda.
 
Stekao sam utisak da velika vecina forumasa i ne koristi uredjaje koje ima,nego samo nesto cacka,podesava,kontrolise,ispituje,muti,lovi bolje cene pretplata.... uzmite ljudi lezite pred TV ukljucite Netflix i uzivajte u filmovima
 
Ma nema to veze s tim. Izabrali su hrvatski i smatraju da su tako pokrili više država odjednom. A na primjer, Bugarska, Slovačka su u EU pa opet nemaju titlove na Netflixu. Ni Slovenija nema titlove.
Ma znam ja to i meni to uopšte ne smeta. Samo komentarišem pošto je većini turaka to glavni razlog za muljanje.
 
@ed209
Ja koliko znam zabranjeno je pisati ovde o sadrzaju (serije ili filmovi) . Vise puta video opomene da se ne prica o tome. U sred noci da me probudis znacu da objasnim kako napraviti turski nalog. A ako mene zanima neka preporuka za dobru Sf seriju to vec ne moze. 😂
 
Pa kad svi Srbi žive u Turskoj :D
Ruka ruci,svi smo turci,jos samo pasos da se uzme.:p

osmansko-carstvo_238468264.jpg
 
Haha, Bugari su podlegli pritisku vec u prvom krugu...
 
Sad vidim da mi je stiglo obavestenje da se cena dize na 130 TL.Cudno u vreme takvog zemljotresa,jeste da su najavili 31.januara,ali su im mogli odloziti.
 
Netflix u 1440p moguce? I kako?

Plus HDR kad upalim u monitoru izbacuje gresku i ne moze nista da pusti.
 
Ima li još neko problema s podešavanjem izgleda titlova. Ja podesim na "console" i nakon par sekundi se vrati na "block" i tako svaki put, iako piše da je izgled titlova sačuvan.
 
Imam ja, ali ne takvih.

Prvo što imaju samo tri veličine: mikroskopski, veliki i "Filip Višnjić". Kao da je toliko teško da stave 5-10 veličina ili da su makar te veličine bolje izabrane, kao recimo kod Diznija. Pogotovo što to podešavanje zavisi za sve uređaje profila, od mobilnog sa 4" do TV-a od 100".

Probao sam da smanjim na najmanji i TV (LG G1 65") ga nije uopšte smanjio. Gasio aplikaciju i TV i ništa. Kada odem na podešavanja profila stoji da je i dalje srednji font i tako menjao na manji nekoliko pita, ali je posle svakog vraćanja u profil stajao na srednji. Sutradan otvorim na TV-u aplikaciju i titlovi su promenjeni na najmanje (kao što rekoh, mikroskopski). Naravno, u profilu stoji d aje srednji. E onda sam isto radio da vratim na srednji (prebacivao na veliki, pa na srednji i tek onda išao na dugme da sačuva podešavanja). Opet nije menjao na TV-u već je ostao mikroskopski. Samo vađenje TV-a iz struje je pomoglo (jer nisam mogao da čekam sutradan kako bih gledao nešto).

Kad sam kod toga i pozicija titlova je loša. Kada sadržaj ima crne trake on titl stavi na sliku umesto ispod, na crnu traku.

Ne znam jel i ostali imaju ovaj problem ili je možda vezan za LG aplikaciju, ali mi uopšte nije jasno:
  • zašto je veličina titla vezana za profil umesto za uređaj
  • zašto su odabrali samo tri veličine
  • zašto su te tri ponuđene veličine neodgovarajuće.
  • zašto ne može da se podesi pozicija titla
 
1677590492372.png
stigao mi je ovaj sms - nalog koji je vezan za ovaj broj tf je ugašen u septembru
 
Obriši i zaboravi. Neka prevara. Pisao sam neku stranu nazad da mi je stiglo ali zagubilo se među Turcima 🙂
 
Otišao na link da vidim.
Antivirus upozorava na phishing attempt.
Ignore vodi na novi sajt koji izgleda isto kao netflix i traži login. Ubacio sam neke svari u un i pass i nadam se da će neko da ih pročita.
 
Shvatio sam i ja da je prevara, ono sto me kopka je odakle im moj broj tf koji je bio vezan za nalog koji sam ranije koristio?
 
Nazad
Vrh Dno