Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Prošlo mi je samo sa kreditnom Mastercard iz intese, nije htelo Mastercard iz otp debitna, Visa iz intese debitna i Visa is procredit debitna.

imam neki "Volt" TV, 55" 4k Android. TV je poprilicno "budzetni" ali uglavnom rade aplikacije OK na njemu, imam iris SMART, MAX, Deezer, VOYO.rs, SkyShowtime, YouTube, Kodi(EON PVR).. i sve to radi ok, imam pretplate na svim ovim servisima, ali ne radi mi Netflix.

Pre sam imao instaliranu Netflix aplikaciju koja je RADILA, ali neko vreme nisam imao pretplatu i izbrisao sam APP.

Sad kad skinem aplikaciju sa Google Play, otvori, ulogujem se, sve ok, ali kad treba da pusti nesto izbaci gresku da uredjaj nije podrzan/Sertifikovan

Na ovom TV ima i neka njegova prodavnica aplikacija, ima i tu Netflix da se skine, ali tu ne uspevam ni da se ulogujem, samo kresuje aplikacija.

Ima li mi pomoci, mogu li negde skinuti neku verziju aplikacije koja ce raditi..?

Probaj da ga fabricki resetujes, mozda ce vratiti default netflix.

tako mi je mrsko da to radim i podesavam kodi iz pocetka a ne znam ni koliko je sigurno da bi mi se vratio netflix koji radi..

da li postoji neka modovana aplikacija koja zaobilazi ta ogranicenja..?

vidim da se pise nesto i o netflix addonu za kodi ali ne znam da li to i dalje radi a i deluje mi prekomplikovano 🤔

imam neki "Volt" TV, 55" 4k Android. TV je poprilicno "budzetni" ali uglavnom rade aplikacije OK na njemu, imam iris SMART, MAX, Deezer, VOYO.rs, SkyShowtime, YouTube, Kodi(EON PVR).. i sve to radi ok, imam pretplate na svim ovim servisima, ali ne radi mi Netflix.

Pre sam imao instaliranu Netflix aplikaciju koja je RADILA, ali neko vreme nisam imao pretplatu i izbrisao sam APP.

Sad kad skinem aplikaciju sa Google Play, otvori, ulogujem se, sve ok, ali kad treba da pusti nesto izbaci gresku da uredjaj nije podrzan/Sertifikovan

Na ovom TV ima i neka njegova prodavnica aplikacija, ima i tu Netflix da se skine, ali tu ne uspevam ni da se ulogujem, samo kresuje aplikacija.

Ima li mi pomoci, mogu li negde skinuti neku verziju aplikacije koja ce raditi..?
Probaj uninstall nadogradnje za netflix pa onda obriši podatke za tu osnovnu aplikaciju i to će biti kao da si prvi put upalio netflix na tom tv

Netflix je skoro nesto menjao (mislim da ima u temi sta konkretno), i tada su prestale da rade aplikacije na nekim TV-ima, kao i ona mod-ovana mobilna app koja se koristila na tv-u (i EON box-u)

Da li je trenutno moguće reaktivirati Netflix nalog preko Turgame?

Kolega je slicno doživeo na samsung TV. Malo je stariji fullHD, ali potpuno funkcionalan. Dobio je obavestenje da ce netflix prestati da radi u nekom trenutku i tako je i bilo. APP je nestala i nema nazad.
Uzmi sertifikovani box kao čovek i preporodićeš se.

ne uzima mi se box samo zbog netflixa, kad mi sve drugo radi ok, a i onako taj tv najmanje gledam od svih u kuci

Уплатио наш нетфликс 4К план, али имам "проблем" - максималан квалитет је 4К HDR и 5.1. Нигде Dolby Vision и Dolby Atmos :eek:
TВ, наравно, има и DV и DA

Ja sam jedno vreme koristio Netflix 4K na Hisense TV-u koji takođe ima DV i DA, ali se u Netflix aplikaciji na njemu prikazuje samo 4K HDR. Probao sam aplikaciju za Vidaa i Android aplikaciju na Mi Box-u koji je bio povezan na taj TV.

Уплатио наш нетфликс 4К план, али имам "проблем" - максималан квалитет је 4К HDR и 5.1. Нигде Dolby Vision и Dolby Atmos :eek:
TВ, наравно, има и DV и DA

Možda je do filmova, kod mene nemaju svi filmovi DV, DA ili 4K... Na nekima piše prostorni zvuk, šta god to bilo dobro zvuči u filmu...

Mislim da samo premium brendovi nemaju problema sa DV i DA na netflix-u. Tcl, hisense, fox, vox i ostali kung fu brendovi imaju problema iako na nekim drugim servisima radi. Zavisi i od konkretnog modela te marke.
Netflix je uvek bio izbirljiv povodom uređaja na kojima se emituje

Не улазим у то колико је Netflix избирљив али TCL и Hisense су далеко од кунг фу брендова.

Jp7mQpZ.png

Meni su se svi sadržaji u Netflix-u na kojima u opisu stoji DV i DA otvarali kao takvi, TV izbaci obaveštenje (pre par dana). Posle jučerašnjeg poruke od @Salac UE probao j ja kod mene. DA prepozna na svakom dok DV više ne prepoznaje. Recimo Squid Game sam probao 5-6 puta uzastopno i u jednom trenutku je pustio DV, sledeći pokušaj opet bez.

kod mene na hisense dv radi na netflixu i preko boxa i iz vidaa app.
reci koji film pokusavas pa da probamo

Isteklo mi je vreme za Edit. Sada sam ponovo probao sve te sadržaje, pušta DV i onda skontam da nije zbog VPN. Uključim VPN (na Srbiju, zbog EON-a MTS optika) više nema DV, isključim i sve ponovo radi. Sinoć sam gledao Eon i bio je uključen VPN. Netflix je SRB 4k.

Koliko kosta mesecna pretplata kod nas Netflix 1080p bez reklama?
Nailazim na cenu od 7.99e pa me buni zbog cega je cena u eurima a ne u dinarima.

To je cena i u eurima je izrazena.

Nocas uredno skinuto sa racuna za Nigerijski ultra nalog bez kasnjenja i problema, samo nek potraje.

Sto se tice televizora, ja koristim TCL C805, DV i DA se aktiviraju po automatizmu od zavisnoati od sadrzaja koji pustam. Ispod svakog naslova kada udjem u njemu pise rezolucija(u gornjem levom uglu ispod naslova sadrzaja), i da li ima DB i DA. Nemaju svi.
Takodje u opcijama televizora ne postoji nista vezano za DB i DA, tek se pojave opcije nahnadno nakon pustanja sadrzaja koji podrzava iste, i moze se manipulisati sa njima samo tokom reprodukcije.

Nazad
Vrh Dno