Probaj uninstall nadogradnje za netflix pa onda obriši podatke za tu osnovnu aplikaciju i to će biti kao da si prvi put upalio netflix na tom tvimam neki "Volt" TV, 55" 4k Android. TV je poprilicno "budzetni" ali uglavnom rade aplikacije OK na njemu, imam iris SMART, MAX, Deezer, VOYO.rs, SkyShowtime, YouTube, Kodi(EON PVR).. i sve to radi ok, imam pretplate na svim ovim servisima, ali ne radi mi Netflix.
Pre sam imao instaliranu Netflix aplikaciju koja je RADILA, ali neko vreme nisam imao pretplatu i izbrisao sam APP.
Sad kad skinem aplikaciju sa Google Play, otvori, ulogujem se, sve ok, ali kad treba da pusti nesto izbaci gresku da uredjaj nije podrzan/Sertifikovan
Na ovom TV ima i neka njegova prodavnica aplikacija, ima i tu Netflix da se skine, ali tu ne uspevam ni da se ulogujem, samo kresuje aplikacija.
Ima li mi pomoci, mogu li negde skinuti neku verziju aplikacije koja ce raditi..?
nemam uninstal nadogranje, ranije sam obrisao kompletnu app.Probaj uninstall nadogradnje za netflix pa onda obriši podatke za tu osnovnu aplikaciju i to će biti kao da si prvi put upalio netflix na tom tv
Može, ali je cena skoro kao kod nas.Da li je trenutno moguće reaktivirati Netflix nalog preko Turgame?
Onda ne postoji drugo rešenje sem fabričkog reseta.nemam uninstal nadogranje, ranije sam obrisao kompletnu app.
Уплатио наш нетфликс 4К план, али имам "проблем" - максималан квалитет је 4К HDR и 5.1. Нигде Dolby Vision и Dolby Atmos
TВ, наравно, има и DV и DA
nijedan paket u Srbiji nema reklamaKoliko kosta mesecna pretplata kod nas Netflix 1080p bez reklama?
Zavisi od uredjaja TV Hisense najčešće 4k i atmos zvuk ili 5.1, Nokia 8010 4K i Dolby Atmos i to za isti film ili serijakod mene na hisense dv radi na netflixu i preko boxa i iz vidaa app.
reci koji film pokusavas pa da probamo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari