serbiadiablo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.02.2008
- Poena
- 425
To je korejski von, a ne nigerijska valuta (NGN). Ne radi ti VPN kako treba.Ja kad hoću da restartujem članstvo preko nigerije, dobijem sledeće wtf cene, što mu dođe oko 1300 rsd…
Pogledajte prilog 445615
Koja je cena preko NigerijeSto se nigerije tice evo proslo je vise od 14 dana kako ne diraju pretplate tako da mislim da postoji mogucnost da radi opet par meseci bez problema, posto su mene u pocetku gasili posle 7 i 14 dana, ali videcemo, za sada radi sve okej.
Meni takođe i dalje radi bez ikakvih problema, mada me ranije nisu gasili osim ovog opšteg gašenja kad je svima bilo nedavno. Samo nek potraje bar nekoliko meseci i biću sasvim zadovoljan.Sto se nigerije tice evo proslo je vise od 14 dana kako ne diraju pretplate tako da mislim da postoji mogucnost da radi opet par meseci bez problema, posto su mene u pocetku gasili posle 7 i 14 dana, ali videcemo, za sada radi sve okej.
Verovatno zato što je na tom tv-u slab hdr prikaz (nije dovoljno svetao panel) pa se sdr bolje i svetlije vidi.Meni bolja slika na 1080p nego na 4k, ne znam kako, hisense 58a6k
Bas takoVerovatno zato što je na tom tv-u slab hdr prikaz (nije dovoljno svetao panel) pa se sdr bolje i svetlije vidi.
Nov acc ili selidba starog?Samo budi uporan, ja sam juče aktivirao nigerijsku pretplatu. Isto nije htelo da mi prihvati, i tek posle 20tog puta mi prošlo sa pretplatom za mobilni plan, pa posle u opcijama prešao na viši paket.
Ipak sam posle nekog vremena uspeo da stignem do broja potvrde broja telefona (traži iako već imam od ranije potvrdjen srpski broj)Apsolutno ništa posebno, upalio Nigerija Vpn, otišao na Netflix, izabrao standard tarifu (ne treba mi 4k jer nemam 4k TV), ubacio srpski broj telefona, ukucao karticu i sve prošlo.
Turci ne gase pretplatu čak i ako te uhvate, samo uklone karticu sa naloga. Mada, ja od 2022. imam karticu na turskom nalogu i nikad nisam imao problema niti su je uklonili.Ja sam imao turski,pa prešao na nigerijski,trajalo 10tak dana,isključili vratio se preko gift kartica na turski nalog na dva meseca,sve radi super za sad..
Da li nastaviti gift karticama plaćati ili ubaciti karticu?hoće li mi ugasiti pretplatu ako vide srpsku karticu na turskom nalogu?
3.50€Razlika između turske i domaće pretplate je 2.5 eura. Ne isplati se peglati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari