Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Ja kad hoću da restartujem članstvo preko nigerije, dobijem sledeće wtf cene, što mu dođe oko 1300 rsd…
IMG_9710.png

I mene je Tunnel Bear vodio u Koreju umesto u Nigeriju, sat kasnije je sve bilo ok. Možda probati drugi VPN

Da, bilo je do tunnel međeda, sad sve ok. Opet se pretplatio, videćemo do kad će trajati….

Ja vec para dana na 720p pa gledam da li ce da me roknu na restar membertship!

Meni Visa isto pravi prob za Nig. Pokusao i sa novim nalogom i nisam uspeo.
Napravio nov nalog Mastercard. prosao bez problema.

Ne vredi ... probao sam 3 vpna 4 kartice i ne mogu da se preplatim na Nigeriju... Sto je najgore neda ni profile da prebacim dok nemam aktivnu preplatu.

Jedan mali update oko deljenja naloga, koristim sestrin Netflix srpski nalog na LG televizoru. Pisao sam ranije da sam kod sestre podigao kucni VPN server.

I ja imam mogucnost da moj TV zakacim na njen kucni VPN server. Nisam upste do sada kacio na njen net tokom koriscenja netflixa osim kod logovanja prvi put i prebacivanja mog profila na njen nalog.

I juce uklucim Netflix i izlazi household poruka kad sam pokusao da udjem u moj profil. Ugasim TV, ukljucim da se moj tv zakaci na njen VPN server i ukljucim netflix i sve radi normalno.

Rekoh daj da probam da ugasim VPN i opet nece. Upalim VPN odgledali jednu epizodu i ugasim ja VPN.

Veceras ukljucim Netflix i radi bez VPN-a. Izgleda da tog dana kad izadje poruka mora da se bude zakacen na internet gde je porodica da bi prosao verifikaciju.

Moras da streamujes neko vreme na tom uredjaju na household lokaciji da bi azurirao adresu, nije dovoljno da samo udjes u profil.

Sto se nigerije tice evo proslo je vise od 14 dana kako ne diraju pretplate tako da mislim da postoji mogucnost da radi opet par meseci bez problema, posto su mene u pocetku gasili posle 7 i 14 dana, ali videcemo, za sada radi sve okej.

Sto se nigerije tice evo proslo je vise od 14 dana kako ne diraju pretplate tako da mislim da postoji mogucnost da radi opet par meseci bez problema, posto su mene u pocetku gasili posle 7 i 14 dana, ali videcemo, za sada radi sve okej.
Koja je cena preko Nigerije

3 € za najjači paket.
Meni takođe i dalje radi bez ikakvih problema, mada me ranije nisu gasili osim ovog opšteg gašenja kad je svima bilo nedavno. Samo nek potraje bar nekoliko meseci i biću sasvim zadovoljan.

A može li pretplata sa Srpskog Netflixa da se prebaci na Nigeriju? Isti mail, ista kartica?

Pre dva dana istekao turski gift nalog. Danas pokušavam na razne načine da se pretplatim ali neće. Ranije je ubačena i kartica i broj telefona. Nadam se da ću sutra imati više sreće. Menjao sve moguće planove, imam surfsharka a probao i na fonu nigerian turbo i ništa. Icognito različiti browseri :(

Samo budi uporan, ja sam juče aktivirao nigerijsku pretplatu. Isto nije htelo da mi prihvati, i tek posle 20tog puta mi prošlo sa pretplatom za mobilni plan, pa posle u opcijama prešao na viši paket.

Novi acc, stari mi je bio otkazan u onom periodu kad su svima otkazivali nigerijske pretplate, pa sam mislio da je manja šansa da me opet banuju ako otvorim novi acc :p

Pokušao stotinu puta ali ne ide... krastavac možda sutra ili u narednim danima uspe. Ako ne vraćam se gift card

Apsolutno ništa posebno, upalio Nigerija Vpn, otišao na Netflix, izabrao standard tarifu (ne treba mi 4k jer nemam 4k TV), ubacio srpski broj telefona, ukucao karticu i sve prošlo.
Ipak sam posle nekog vremena uspeo da stignem do broja potvrde broja telefona (traži iako već imam od ranije potvrdjen srpski broj)

Opcija za preskakanje nema. Pokušao sam da kliknem na netflix ikonicu opet ali na taj način me samo vratilo na početak restartovanja pretplate. I onda opet mi prijavljuje da je došlo do greške kad ukucam cvc broj

P.s. kako preskačete taj deo za broj telefona?

Ja sam imao turski,pa prešao na nigerijski,trajalo 10tak dana,isključili vratio se preko gift kartica na turski nalog na dva meseca,sve radi super za sad..
Da li nastaviti gift karticama plaćati ili ubaciti karticu?hoće li mi ugasiti pretplatu ako vide srpsku karticu na turskom nalogu?

Ja sam imao turski,pa prešao na nigerijski,trajalo 10tak dana,isključili vratio se preko gift kartica na turski nalog na dva meseca,sve radi super za sad..
Da li nastaviti gift karticama plaćati ili ubaciti karticu?hoće li mi ugasiti pretplatu ako vide srpsku karticu na turskom nalogu?
Turci ne gase pretplatu čak i ako te uhvate, samo uklone karticu sa naloga. Mada, ja od 2022. imam karticu na turskom nalogu i nikad nisam imao problema niti su je uklonili.

Razlika između turske i domaće pretplate je 2.5 eura. Ne isplati se peglati.

Ima li sanse prabaciti profil ako ne nalog neaktivan ? Konkretno istekla preplata na Niger. ne mogu obnovim na tom nalogu otvorio novi prosla preplata al na starom nemam opciju da transferujem naloge...

Moze tako da se posmatra ili npr da je nasa 720p cena ista ko Turska 1080p ;)
Realno naj isplativije je 12m RD za 32eu za godinu ili 2.66eu/m.

Nazad
Vrh Dno