Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Ništa onda,na koju sledeću zemlju prelazimo?🤣🤣🤣I nek se jave Turci da li su i njih izbacili.

Nisu me izbacili na turskom nalogu.

Što se tiče jeftinijih zemalja, na Redditu govore da su im danas i juče ugašeni nigerijski, kenijski i egipatski nalozi.

I koliko ti već to traje? Tebe nije izbacilo prije 3 mjeseca kad je sve ostale?😁

Mene zajebo princ lepo, ugasili nalog ja pokusao da uplatim opet prvo nije htelo ugasio vpn ono skinulo nasu cenu a pretplate nigde xD Pa sam posle toga uspeo i njihovu opet da uplatim.

Juce je radilo na tabletu, sada mi trazi restart pretplate i prikazuje mi nase cene. Nemam vise ni volje ni zelje za gimnastikom. Stremio rulz! :cool:

Prikazuje nase cene kad je nasa IP,za nigerijske/turske upalite VPN.

Da. Instaliraj bilo koju Netflixovu igricu (npr. Slayaway Camp 2) na iPhone, i kroz nju se pretplacujes na Netflix. Naplata ide preko Applea, kao i za Disney+.

Pogledajte prilog 444170

Meni su nigerijski ugasili sinoć, a turski imam od oktobra 2022., nijednom me nisu izbacili.
Mislim da je ovo najbolje resenje i na taj nacin izbegavamo direktnu naplatu Netflixu. Ne vidim sistem da stanu na put ovom nacin naplate…

Meni je i dalje aktivan Nigerija nalog, do duse juce sam ga aktivirao.

Pa kad smo otvarali naloge trebao je VPN,kod automatske obnove,automatski skidaju novac sa kartice.
Vidis da su sve rigorozniji, ko ti garantuje da nece blokirati IP adrese iz Srbije u skorije vreme. Realno, sta ce mi Netflix pored Stremia, gledao ga na telefonu i tabletu samo. Ova strka, iako jeftina, postaje smaranje.

Takođe i meni ugasili, izgleda da će biti pretplata od 10 EUR, pa cu deliti nalog 🥲

Kako planiraš deliti nalog?
Samo za prenosne uredjaje gde je dozvoljeno "kao" (laptop, PC)

Vec delim sa prijateljima, ako hoce neko da podelimo pretplatu, moze da mi se javi 😅

• Like
Reagovanja: S03
Meni istekla pretplata i tako stajalo 10 dana, sada sam se opet pretplatio pa ćemo videti.

Bre, videćemo. Spamovali mi email da obnovim preplatu 😁

Sada iz prve prošla uplata, RF banka.

Nazad
Vrh Dno