Preko kartice ili giftcard?Nisu me izbacili na turskom nalogu.
Što se tiče jeftinijih zemalja, na Redditu govore da su im danas i juče ugašeni nigerijski, kenijski i egipatski nalozi.
Preko kartice imamPreko kartice ili giftcard?
Ugasen nalog isto danas NigeriaNisu me izbacili na turskom nalogu.
Što se tiče jeftinijih zemalja, na Redditu govore da su im danas i juče ugašeni nigerijski, kenijski i egipatski nalozi.
Ali ranije nije trebao VPN. Realno ono što mi se gleda označio i pronašao na Stremiu par dana ranije, kao da sam znao .Prikazuje nase cene kad je nasa IP,za nigerijske/turske upalite VPN.
Mislim da je ovo najbolje resenje i na taj nacin izbegavamo direktnu naplatu Netflixu. Ne vidim sistem da stanu na put ovom nacin naplate…Da. Instaliraj bilo koju Netflixovu igricu (npr. Slayaway Camp 2) na iPhone, i kroz nju se pretplacujes na Netflix. Naplata ide preko Applea, kao i za Disney+.
Pogledajte prilog 444170
Meni su nigerijski ugasili sinoć, a turski imam od oktobra 2022., nijednom me nisu izbacili.
Pa kad smo otvarali naloge trebao je VPN,kod automatske obnove,automatski skidaju novac sa kartice.Ali ranije nije trebao VPN. Realno ono što mi se gleda označio i pronašao na Stremiu par dana ranije, kao da sam znao .
Ako uplatis opet, ugasice ti opet nalog kroz par dana, platićes za ceo mesec i gledaces par dana.Ali ranije nije trebao VPN. Realno ono što mi se gleda označio i pronašao na Stremiu par dana ranije, kao da sam znao .
Računaj dace vrlo brzo biti ugasen, cim detektuju nasu ip adresu.Meni je i dalje aktivan Nigerija nalog, do duse juce sam ga aktivirao.
Vidis da su sve rigorozniji, ko ti garantuje da nece blokirati IP adrese iz Srbije u skorije vreme. Realno, sta ce mi Netflix pored Stremia, gledao ga na telefonu i tabletu samo. Ova strka, iako jeftina, postaje smaranje.Pa kad smo otvarali naloge trebao je VPN,kod automatske obnove,automatski skidaju novac sa kartice.
Kako planiraš deliti nalog?Takođe i meni ugasili, izgleda da će biti pretplata od 10 EUR, pa cu deliti nalog 🥲
Samo za prenosne uredjaje gde je dozvoljeno "kao" (laptop, PC)Kako planiraš deliti nalog?
Bolje da nisi produzavao, vrlo verovatno ce ti propasti novac 🥲Meni istekla pretplata i tako stajalo 10 dana, sada sam se opet pretplatio pa ćemo videti.
Eh da je do toga 🥹Ja nikom nisam delio nalog pa me možda i poštede.
Nisam ni ja delio nalog, pa me danas otkantali. Nova pretplata mi nije trajala ni pola meseca, pola mi uzeli. Propade mi 0,40 centi .Ja nikom nisam delio nalog pa me možda i poštede.
Tesko dace te postedeti.Ja nikom nisam delio nalog pa me možda i poštede.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari