Nisam mislio tako, nego ako po IP-u vide da recimo niste bili u istoj kući (npr. IP adresa TV uređaja prvog profila) u poslednjih nedelju/mesec dana.To bi bilo izuzetno glupo tako napraviti, posto onda ne moze niko da gleda van domacinstva, sto je i u slucaju da se koristi bez sharinga apsurdno.
Nije im ni interes da uzimaju 2€ po korisniku. Ne znam, odeš negde na kafu potrošiš mesečnu pretplatu za Netflix…To je glupost i to i Netflix zna. Ljudi će masovno pi*deti i otkazivati naloge.
Netflix je toga svestan. Verujem da tehnologija za ovakve provere i blokade postoji ali ih Netflix neće primeniti. Naročito sada, kada imaju veću konkurenciju.
Prevara, istestirao još pre neki dan čisto iz radoznalosti, pošto ne vidim svrhu alata (sem ako ne želiš da ogrezneš u piraterijuSad su javno dostupni jer se neko malo naljutio na bivše drugare 😂
Kod:https://github.com/widevinedump
Naravno centralna stvar (patch-ovan CDM) se plaća.
Javi mi da li imaš i dalje i kako bi mogao da koristim? Zainteresovan sam...Imam nekoliko slobodnih mesta na Netflix nalogu pa koga zanima neka pise...
Skidali su neke sadrzaje krajem godine, znam za seriju The Americans i valjda neke fox-ove sadrzaje.Meni su trazili pre 2 meseca verifikaciju i od tada sve normalno.
Nego, imam pitanje jedno.
Hteli zena i ja da odgledamo danas The hateful eight i Django unchained.
Zakleo bih se da sam gledao te filmove pre par meseci na Netflixu ali ih sada nema.
Jel su to skinuli ili sam ja to istripovao i negde drugde sam gledao??
OK, koristio sam mesec dana, platio 3$ za 1 mesto u familiji, koristio 41 dan, dok nisam našao domaću familiju. nakon uplate za 2 sata dobio pristup.kakvi su ovi netflix nalozi na aliexpresu sto se prodaju?
Ja koristim evo vec sest meseci... Funkcionise sve ok....kakvi su ovi netflix nalozi na aliexpresu sto se prodaju?
ja sam zainteresovana za slobodna mesta za NetflixImam nekoliko slobodnih mesta na Netflix nalogu pa koga zanima neka p