Usput, bilo mi je zanimljivo ono sto je prijavio ZoNi, akonto toga da myIE "ima sve opcije koje ima i NC".
To bi bilo super, ali mislim da nije tako (u svakom slucaju verovatno ZoNi-jevim navikama u serfovanju myIE potpuno odgovara):
* ZoNi: Veoma mi odgovara (mada sam koristio ranije i NetCaptor do verzije 6.2beta - cini mi se...)
Ono sto nisam video da moze myIE (a NC moze), je da se sacuva npr: 150 otvorenih tabova (koji nisu u favoritima) sa svojih 150 razlicitih adresa i da se to kasnije sa jednim klickom ponovo otvori (u NC se takva grupa tabova sa svojim url-ovima naziva captorgroups; i kao sto jedan favorit cuva (i otvara) jedan url, tako jedan captorgroups cuva-otvara sve tabove koje ste imali otvorene, odnosno njihove url-ove), i to redosledom kako su bili otvoreni.
* ZoNi: SHORTCUTS - GROUPS...
Takodje (mozda je problem do winXP-a), ne mogu da otvorim dve sesije myIE-a, dok NC to omogucava, pa je u jednom moguce otvoriti jednu captor-grupu (npr: svi bitni sajtovi za modem drajvere), a u drugom neku drugu (npr: svi yu-sajtovi sa vestima), cisto da se ne bi mesali.
* ZoNi: Vise sesija: OPTIONS - MYIE OPTIONS - GENERAL - ONLY RUN ONE INSTANCE (ukloni potvrdu!)
To je ono sto je meni vrlo bitno, a neke opcije (NC-a) koje su za nekog ultimativne, jednostavno ne postoje u myIE-, npr:
Ultra-strava opcija za prevodjenje na engleski (i sa engleskog) za desetak ostalih najzastupljenijih jezika na Mrezi (doduse nc u tom slucaju stranu samo predaje babel fish altavistinom translatoru - al` je od velike pomoci (i nesto brze neko da se startuje altavista, pa da se paste-uje url) kada treba procitati nesto sto je neko u japanu objavio. (Tools>Translate Page)
* ZoNi: Ja ovo skoro nikada ne koristim, mada ima opcija OPTIONS - TRANSLATE CURRENT WINDOW (mozda je to to???)
Ili npr: U letu menjanje enable, disable i prompt za kukije (i ostalo sto se tice sigurnosti) , u opciji Security.
* ZoNi: Za ovo ne znam stvarno... Mada to smatram nepotrebnim...
&pozdrav!