Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Da li neko ima informaciju gde mogu da se kupe netbukovi do 11 inča u Srbiji ili u drugim evropskim zemljama. Takodje bi trebao da najmanje ima i7, zbog zahtevnijih stvari koje radim, a moram da budem mobilna.
Ja imam MiiX 520 od Lenova, prilicno je prenosan. Moja verzija ima i5 8250 i 256GB SSD, super radi i ima wacom panel. Mozda nesto na tu stranu da gledas ako 12.2 nije preveliko. Neki Microsoft Surface mozda.
Ne, to sto ona traizi jeste netbook, to 11", ali nema ih u ponudi sa jakim procesorima. Ima da se nadje netbook, tipa Asus L210, ali to je bas ono sto i ime kaze NETbook i samo sluzi da se svrlja po netu. Za sve ostalo mora ultrabook. Samo ja ne vidim problem da se kupi 13" ultrabook sa tankim bezelima koji je fakat tezak kao taj netbook sto trazi, a ni po dimenzijama nije nesto veci. Sad su izuzetno kompaktne dimenzije 13ica. Tipa 14" je manja nego pre par godina 13".
Jos jedna opcija je da nadje stari ocuvani MacBook Air 11" ako bass zeli da istera sebi oci na tolickom ekranu