Šta je novo?

netbook sa dobrom baterijom

masic

Slavan
Učlanjen(a)
14.08.2006
Poena
320
dobar dan hteo bih da kupim netbook oko 250-350e koristio bih ga za internet samo ali da ima autonomiju baterije barem 5 sati mozete li mi preporuciti od 10-12 inch hvala.internet bih koristio sa 3g usb modemom pripeid od oriona.

imas li jos modela da preporucis jer taj se tesko nabavlja nestasica

Vredi se iscimati.

ovde nisam video neke testove netbook jedino ona dva asusa i ovaj

Pa uglavnom ti je potrebno da ima 6-cel bateriju, dual-core AMD brazos ili intel atom, 2GB RAM i komforno ce terati sve po netu, narocito klipove u 720p rezoluciji:)
Mada probaj da nadjes ovaj...
Ako bas ne bude srece, valjda ce jos neko da da predlog...

Ako nema 722 onda ganjaj manjeg brata - 522.

daj mi tacnu oznaku i koliko traje baterija jel isto 5 sati kao kod ovoga

odlicna cena jos ako baterija drzi dugo onda je sjajno pravi prenosni uredjaj za mene hvala ako nadjes jos nesto stavi ovde

Ovaj ima 1GB, ali ako ti mozda bude bilo malo uvek mozes da dodas jos memorije, naknadno...

da ince mi treba samo za internet 3g preko usb modemo od oriona pripejed za online kladjenje na kladionici bet365 kada sedim u lokalnoj kladionici tamo sam oko 5 sato svaki dan

Mali off(pitam ovo zbog baterije), da li neko zna sta vise trosi , usb 3G modem ili wifi card ako se njom ide na net ?

to i mene zanima jel cu ici sa netbookom na internet od 3g modema od oriona

idem da kupim plave ili crne boje Acer Aspire One 722, hoce li mi drzati 5 sati 3g internet od oriona molim brzi odgovor ko ga ima hvala 270e kosta uzeo bih ga odmah

Pa drzace valjda, uostalom svaki netbook ti je sa slicnim hardverom, jedina razlika bi bila kad bi imao 9-cel bateriju, a to nesto nisam vidjao...

Kupuj i ne razmisljaj.

Uvek ima neki externi potrosac tipa wifi misonja, 3g net, mozda ponekad ukljucena kamera, a sve zvace dodatno struju...:s

Asus 1005PE - baterija drzi oko 6 sati (5min gore dole) gledanja filmova, to bi trebalo da vuce najvise strije. WiFi je iskljucen. Jedina zahtevnija stvar je gledanje filmova preko neta sa ukljucenim wifi ali to nisam testirao.
Surfovanje preko wifi je bilo preko 7 sati, skoro 8, bilo je iz vise puta pa nisam bas stopovao i zapisivao vreme.
Baterija je 4400 6cell, urbana legenda je da postoji i 5600 6cell baterija ali nisam je video.

tesko je pitanja gde ga kupiti u beogradu mislim da ga naci nema nigde

Vrh Dno