Šta je novo?

Netbook do 25000 ???

eki86

Slavan
Učlanjen(a)
09.12.2005
Poena
320
Pozdrav svima ... Zapao mi je jedan netbook za oko Acer D255-13CKK ... Svidja mi se jer ima 6-cell bateriju za razliku od drugih u toj klasi, koji imaju 3-cell, a svidja mi se i na izgled. Sad sto je tice drugih performanski, klasika, 1.6 GHz, 250 GB hard, cena 23500. Sta mislite o toj kupovini, da li za te novce ima neki bolji itd, znate vec na sta mislim ... I da li je neko imao iskustva sa njim ??? Unapred hvala

Ja imam Acer D260, 3 cell baterija, a opet ima odlicnu autonomiju (minimum 3 sata, ide i do 4h, zavisi sta se radi). CPU je Atom 1.6 GHz kao i kod skoro svih...1 GB memorije, a operativni sistem je WIN7 starter. sve sljaka super, s tim da ne bi bilo lose nagurati sistemski ram na 2 GB. Mislim da je za te pare, tvoj predlog odlicna kupovina.

ne želim da reklamiram, ali u digitalu (majskom broju-295 din.) imaš test netbukova (cene, performanse...).

sačekaj još koji dan pa pazari netbook po super ceni u Metrou.

Zasto bas taj HP? Jel se zna nesto u vezi metroa i njihovih akcija ?

Sad ću da ti pojasnim pa se nadam da će biti jasno:d

Šalu na stranu ljudi ovde preporučuju HP notebook model odnosno model iz Metroa ali je njegova cena 3 hiljade veća od one koju si naveo.

Doduše model koji je u Metrou ima i veći i brži disk

Ne znam za ostale, ja sam pričao o jednoj budućoj Metro akciji, sticajem okolnosti sam čuo za nju, biće valjda "live" za 10-tak dana.

Ali nije HP u pitanju, pa ako čovek traži HP onda ne mora da čeka.

pa koji ce model biti na akciji i po kojoj cifri ?

Vrh Dno