Šta je novo?

Netbook dell inspirion mini 10????

to je isto kao i Medion mini, samo drugi brand, a konfiguracija ista, samo plastika druga

sony je najavio (ili možda već i proizveo) jedan netbook sa ekranom koji može da se koristi, tako da bih ja čekao jeftinije ponude konkurencije. ne bih kupovao kompjuter sa ekranom koji ima rezoluciju koju će malo bolji mobilni imati za godinu dve, jer su stvarno neprijatni za korišćenje. tipujem da će početkom sledeće godine da butu pristupačni modeli sa standardnim rezolucijama, a ne ovo 1024 x 600

edit:
i hm, da.... ssd. po meni must za ove mališane koji će da trpe razna pomeranja i drmusanja u radu.

Poslednja izmena:
Krajnje nerealni odgovori...

A mobilni sve dok ne bude imao rj45 port ništa mi ne vredi koliku god rezoluciju imao, a da ne pričamo o tome što ne može da se potera ništa iz Adobe paketa...

Pa onda mu sigurno ne treba toliki hard i memorija ako je samo za surf... plus svi bi imali SSD hard, zar ne?

Pa onda mu sigurno ne treba toliki hard i memorija ako je samo za surf... plus svi bi imali SSD hard, zar ne?

Proizvodjac mora neku prednost da stavi kako bi privukao kupca, a veci hard svakako je primamljiv, kao i memorija, to je lap za dzep :wave:

...sednes u parkic i surfujes...

Za surf u parkiću imam mobilni, a svi nude sve isto po razlici u ceni od 2000din tako da ništa tu posebno nema da se razmišlja, garancija sve to pokriva.

Vrh Dno