Šta je novo?

Net, najbolje rešenje na mesec dana

Ji 4Tze

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
09.04.2001
Poena
845
Prijateljica stiže na mesec dana, živi u belom svetu pa me zanima šta joj je najbolje da sebi obezbedi net u gajbi na mesec dana...
Ima neki iPhone koji je verovatno zaključan pa kartica otpada... Iskustva, ideje?

Nešto s ruterom, ako je moguće, pošto naravno samo iPad i iPhone ima...

Najbolje rešenje je da pita nekog komšiju da pozajmi malo neta i da će platiti to korišćenje.

Sve ostalo je skupo za jedan mesec, a da ne pričam što sad svi traže ugovore.

Mobilni prepaid intrnet 3000 dinara i dekodiranje fabričkim putem preko iTunes-a 2000 dinara

Uf, nijedno rešenje mi se ne čini ok, možda ovo prvo samo.
Nema neko treće, koliko dana treba za cable/adsl instalaciju?
GSM modem zahteva PC?

Za adsl/cabl instalaciju ti otprilike treba od 3 do 30-40 dana.

Probaj sa Verat Wimax-om. Nije povoljno, ali mislim da su imali neku opciju da probaš mesec dana kako radi (ne znam da l' još uvek važi isto), pa vratiš ako ne radi dobro. Ti ćeš u svakom slučaju njihov ap posle mesec dana da vratiš.

Najbolje resenje je da bude kod tebe na gajbi mesec dana.

Uf, nijedno rešenje mi se ne čini ok, možda ovo prvo samo.
Nema neko treće, koliko dana treba za cable/adsl instalaciju?
GSM modem zahteva PC?

Zavisi koji deo grada, ali ako nema telefon fixni tamo gde ce ziveti, racunaj barem 2 nedelje, ako imas srece. Cable.... ako nema kablovsku tamo gde ce ziveti, isto 2 nedelje, inace moze brze.

Probaj da li ima VIP signal tamo gde ce ziveti, jer onda moze da uzme na mesec dana da proba one njihove pakete sa modemom.

Ako ce ozbiljnije koristiti net, nista od mobilnih joj ne znaci.
Ako je BG/centar u pitanju, SBB ima WiFi zonu na svakom cosku, ja bukvalno mogu trenutno da je koristim dok setam sa WiFi netom, koliko kafica okolo je ima (OK, harikiram). Pa samo nadji nekoga da joj pozajmi svoj SBB user/pass da moze da koristi.

Ma nemam pojma, Zemun polje ili Galenika, ako je ovo drugo vidim da ima wimaxa i tamo. To deluje još i ok rešenje... Hvala u svakom slučaju

Nazad
Vrh Dno