Šta je novo?

net limiter

Evo možeš ga skinuti odavde.
To je Pro verzija i besplatna je 28 dana čini mi se.
Kada ti se otvori stranica sa linka, upiši u kučicu ona tri slova/broja i klikni na Start download, sačekaj da odbroji 30 sekundi i zatim klikni na Click here to download.

Btw...nisam se puno zezao sa NetLimiterom, ali recimo eMule nije hteo da mi radi kada sam instalirao NetLimiter, pa bilo da je on pokrenut ili ne. Tek kada sam ga deinstalirao, eMule je proradio. Verovatno je negde trebalo nešto da se našteluje, pa ako neko već zna kako, bilo bi lepo da objasni nama gotovanima 🙂

hvala ti puno,skinuo sam ga,ali fazon je sto kod mene eMule ne radi nikako i,ni sa limiterom ni bez limitera tako da ne znam sta da radim,poludeo sam vec :S: da li mozes ukratko da mi napises kako kod tebe stoje podesavanja
hvala
ako neko koristi net limiter i voljan je da pomogne,bice nam drago 🙂

Koristiš neki firewall?
Što se tiče podešavanja u samom eMule, samo sam ga instalirao i to je to. Uradio test portova, i TCP i UDP su prošli bez problema. Kada sam instalirao NetLimiter (koji u sebi ima kao neki firewalčić), eMule jednostavno nije hteo da radi iako sam mu dao slobodu kad god me je NetLimiter pitao. Ugasim NetLimiter, ista stvar...UDP test failed. Nekoliko puta, reset, levo-desno...opet isto. Deinstaliram NetLimiter i magare proradi opet bez problema.
Zaključak: 'beš NetLimiter...nije mi baš toliko stalo da ograničim upload.

jedna stvar mi nije jasna,znaci koristio sam eMule,koristio sam LImeWire koristio sam DC++ i nikako ne mogu da postignem zadovoljavajucu brzinu...krene od 25 i u roku od par sekundi ode dole na nekoliko Kb,katastrofa...probao sam i NEtLimiter ali nema sanse,pojma nemam sta je,pa me interesuje da li ima nekoga ko se bas razume u to!!!

Ja sam NetLimiter svojevremeno instalirao eda bih znao koliko sam skinuo sa mreže i koliko poslao. Ispostavilo se da NetLimiter često potpuno prestane da registruje protok i normalizuje se tek pošto se restartuje. Drugim rečima, nije bilo nikakvog smisla da ga držim na kompu jer ono zbog čega je i bio instaliran nije radio kako treba.

Bogami, mogu ti reci da ova dvojka radi sasvim ok. I kada ga ne vidim u tray-u posle proverim i sav protok je zabelezen.
kada instalirate NL disejblujte njegov FW, i ne bi trebalo da bude problema.

@ ssholovic a da ti nije provajder ukinuo mogucnost?

NetLimiter je i meni pravio problem sa DC-om...

Ja ga lepo ogranicim na recimo 6Kb/s za upload, a on zezne ljude i ogranici mi upload na manje od 1Kb/s. Ne pomaze ni ako stavim na 20Kb/s. Sa eMule normalno radi i OK ogranici. Elem, kad mi je puklo "ono za ono" :d stavio sam DU Super Controller i osim sto je mnogo ruzan :d, radi posao.

U medjuvremenu sam nabavio OK "ono za ono" za NetLimiter :d, al' mi i dalje sluzi samo za ubijanje "mrtvih" konekcija zaostalih posle iskljucivanja programa. Recimo kad se izadje iz eMule-a, ostane otvoreno krsha konekcija koje posle zezaju.

p.s. Za merenje protoka je mnogo bolji Bandwith Monitor.

Poslednja izmena:
sumnjam da mi je ukinuo,ne skidam ni 200mb mesecno jer od pocetka ne mogu ,)

Sta bre 200Mb??? :trust:

Pa to za 2 sata max treba da se svuce...

E Delija, pa nismo svi te srece!
Ja mesecno izvucem max 12GB.

Net Limiter 1.3 + Shareaza 2.2.1.0 i sve radi ko avion 🙂

ZoNi je napisao(la):
kod mene NL 2.06 Pro radi sasvim dobro... ko podmazan - npr. stavio sam upload na eMule da bude 2kb, a download mi ide do 25 😉
Kako si podesio NL Pro? (ju 'bote ujedoh se za jezik 😀 garant Žare štuca sad)
Kod mene po default podešavanjima nije hteo da prođe UDP test na eMule...

Evo kako sam ja podesio netlimiter. Prvo koristim naizmenicno Emule i DC++. Drugo veza mi je kablovska 256/128. E sad moj kablovski modem je mator i nema rezervisanje upload protoka za komuniciranje modema sa provajderom, tako da kad ukljucim DC++ recimo za sekundu mi bude zauzeto svih 128k i download naravno ne moze da radi. Ne mogu ni da surfujem, nista...

Dakle, NetLimiter je setovan da ogranici upload na DC++ aplikaciji na 8kb, na Emule isto 8kb, a generalno sam ogranicio protok na 11kb za sve!

i sve radi bez problema ikakvih

Nazad
Vrh Dno