Rizmal
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.01.2005
- Poena
- 725
Moja oprema
- Ostale periferije
- PS5 Dig + FanatecDD+
- Laptop
- McBook Pro 15
- Tablet
- Apple iPad Pro
- Mobilni telefon
- Apple iPhone 13 Pro Max
- Pametni uređaji
- Apple Watch 7
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Ljudi imam problem s ovom verzijom NF-a ,naime poreko update-a mi stoji na important ,ali kad se updatuje nakon restarta kaze da je lose konfigurisan update i rollbackuje mi na prethodni,medjutim u program uninstalu mi stoji da je instaliran a kad pokrenem win update on i dalje stoji pod important update.
Skino sam posebno NF 3.5 sp1 i ms clean tool,i izbrisao sve NF verzije(kao sto je MS podrska i rekla) ali u Program uninstalu i dalje stoji da ej tu NF 3.5 sp1(dok ga u MS uninstal toolu nema na spisku),ne moze da se uninstalira a ne moze ni da se instalira offline verzija preko njega uvek izbacuje error,sistem je instaliran pre 3 dana i zaista mi se ne obara sistem .Ima li neko neku ideju kako da nateram NF da se uninstalira da bi lepo mogao da instaliram novi ili da cekam neki novi NF koji ce otkloniti silne probleme koje koliko vidim mnogi korisnici imaju pri instalaciji verzije 3.5 SP1
Skino sam posebno NF 3.5 sp1 i ms clean tool,i izbrisao sve NF verzije(kao sto je MS podrska i rekla) ali u Program uninstalu i dalje stoji da ej tu NF 3.5 sp1(dok ga u MS uninstal toolu nema na spisku),ne moze da se uninstalira a ne moze ni da se instalira offline verzija preko njega uvek izbacuje error,sistem je instaliran pre 3 dana i zaista mi se ne obara sistem .Ima li neko neku ideju kako da nateram NF da se uninstalira da bi lepo mogao da instaliram novi ili da cekam neki novi NF koji ce otkloniti silne probleme koje koliko vidim mnogi korisnici imaju pri instalaciji verzije 3.5 SP1
Poslednja izmena: