Šta je novo?

nesto za citanje

morbius

Rambo Amadeus
VIP član
Učlanjen(a)
08.03.2003
Poena
1,065
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600X
Matična ploča
Asus Prime B350-Plus
RAM
16GB Corsair DDR4 CMK16GX4M2B3200C16
GPU
Gainward GeForce 1060 Ti 6GB
Storage
XPG Gammix S11 Pro 1TB
PSU
Seasonic 520W 12Mii
Monitor
BenQ VZ2770 27"
Miš & tastatura
Motospeed Ck104, ProtoArc EM03
Pristup internetu
  1. Optički internet
Imam ovde nesto za ljubitelje naucne fantastike. Jos kao mali citao sam Isaka Asimova, Dzordza Herberta, H. G. Velsa i druge, a onda sam pre jedno godinu dana dobio zelju da se i sam okusam. Imao sam dosta dobru i prilicno originalnu ideju i prionuo na rad na necem sto sam zamislio kao kratki roman od stotinak strana. Krenuo sam, stigao do pola, medjutim, kako su mi se u medjuvremenu obaveze visestruko namnozile u poslednja dva meseca ne stizem da napisem ni rec.
Zato se obracam vama. U attachment sam stavio prvih nekoliko strana (nisam mogao vise zbog prostora) prve, jos nedoradjene i ne nasminkane verzije mog zamesateljstva. Odabrao sam vas posto smatram da niko ne moze da voli naucnu fantastiku vise od onog ko voli kompjutere. Zelim da ocenite da li ovo vredi cemu, i da li vredi da i dalje odvajam vreme od devojke, prijatelja i poslova da bih mogao da radim na njemu.
Nisam vam dao puno teksta i iz njega necete moci da pogodite dalju radnju. Ali pretpostavljam da cete moci da utvrdite imam li imalo talenta i da vidim hoce li vam se uciniti interesantnim.
Pa ako ne valja da se ja lepo vratim igricama.
A ako valja... Pa svestan sam da cak i ako bude remek-delo nece mi doneti lovu i slavu, ali ako ga samo deset ljudi bude procitalo i dopadne im se smatram da je vredelo truda.

Benchmark, benchmark, benchmark...

Ova soba je posecena desavanjima na Benchmark sajtu, mozete li to da shvatite?

evo prebacen je topik u odgovarajucu sobu + je otkljucan iako ova tema ipak nije za benchmark forum.
zato bih zamolio sve koji zele da ucestvuju u savetima da razmenite mailove i preko njih se dopisujete

TNX guys!

Sjajna reakcija (&ton) moderatora i prava odluka.

@morbius
`ће читамо

Jos uvek aktuelno.
Da li jos nekoga interesuje?
Da li je ko procitao?

Ponekad tisina govori vise od reci.
:( :( :( :( :( :(
Znaci ostavljam svoje cedo za neka bolja vremena (ako ih ikada bude).

Nazad
Vrh Dno