Šta je novo?

Nesto nalik na Descent: Freespace 2?

Prole

Čuven
Učlanjen(a)
03.12.2003
Poena
619
Da li se neko seca ova igre? Kod nas se pojavila krajem '99 te. Jaoj ljudi, igrao sam je danima, nesto do tad nevidjeno. Jel postoji danas nesto slicno ili da nadjem negde Freespace 2 i svucem ga s neta?

Bar za mene nista ne lici na takvu legendu, samo kad bi napravili film po igri, uf!

Da, da to bi bilo sjajno! Evo sad skidam demo te igre, ne znam gde su mi diskovi...

Meni je prica iz prvog dela cak bila bolja. Naravno, drugi je isto fantastican u svakom pogledu.

igra fantasticna. na zalost, nema mnogo takvih. meni jedina igra bolja od nje je tie fighter, koji na zalost nije imao tako dobar skripting... ne isplati se praviti takve igre, malo ljudi ih igra...

I molim, da ne ostane zaboravljen, X-Wing.

Zaista noci tripovanja Luka Skajvokera. :)

x2 meni licno jako komplikovan...
freelancer postaje dobar tek sa tng modom
a meni se licno jako svidjala igra IW2

>>Starlancer, Freelancer, X2 Threat<< Valja li nesto od toga? Malo sam out sto se tice igara poslednjih par godina tj. otkad su igre pocele da gube smisao. Nijedna igra danas mi ne bi zadrzala paznju vise od par sati...A freespace 2 sam igrao danima...

Presao sam jos davno i descent freespace i freespace 2!
Fenomenalna igrica onoga vremena!
na pc-u nisam igrao nista slicno!Ima na ps neka svemirska ali ne znam kako se zove , davno je bilo! :trust:

Poslednja izmena:
Vrh Dno