maxo92bre
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.02.2012
- Poena
- 169
E ovako , prosle sedmice mi je zamenjen hg520c za novi hg532e modem zbog kvara starog i od tada mi se pojavljuje problem sto se tice brzine download-a....Imam paket 6/1 i kada nesto skidam sa neta (ubuntu, nvidia drajveri) brzina se krece od 250-350 kB/s....tako je za svaki pojedniacni download..Ali kada skidam 2 fajla brzina je max .. tj deli se i tada brzina za svaki fajl je + 300kB/s.
Mislio sam da je neki trojanac ali kada bootujem u ubuntu ista stvar se desava... ~300 kb/s za pojedinacni download , i full brzina u zbiru za skidanje 2 ili vise fajlova....
Da li neko zna u cemu moze biti problem?
PS. Predpostavljam da bi zamena drugog modema resila stvar (ili gresim ) , ali rece mi covek sto radi za Telekom da je nestasica modema pa necu da ga cimam ako to moze da se resi bez njegove asistenicije .
Neka admin premesti temu ako sam otvori na pogresnom mestu .
Hvala unapred.
EDIT : Cudne stvari se desavaju sa avast-om. Kada disable-jem avast brzina je u fulu... Ali cudno je sto kada sam u ubunt-u ,problem je isti ??? Nema druge nego da se vratim na aviru ili comodo dok avas ne sredi bug.
Mislio sam da je neki trojanac ali kada bootujem u ubuntu ista stvar se desava... ~300 kb/s za pojedinacni download , i full brzina u zbiru za skidanje 2 ili vise fajlova....
Da li neko zna u cemu moze biti problem?
PS. Predpostavljam da bi zamena drugog modema resila stvar (ili gresim ) , ali rece mi covek sto radi za Telekom da je nestasica modema pa necu da ga cimam ako to moze da se resi bez njegove asistenicije .
Neka admin premesti temu ako sam otvori na pogresnom mestu .
Hvala unapred.
EDIT : Cudne stvari se desavaju sa avast-om. Kada disable-jem avast brzina je u fulu... Ali cudno je sto kada sam u ubunt-u ,problem je isti ??? Nema druge nego da se vratim na aviru ili comodo dok avas ne sredi bug.
Poslednja izmena: