Šta je novo?

nesto mi nije jasno!?

drljaca

Čuven
Učlanjen(a)
03.03.2002
Poena
619
ctp; kad otvorim bilo koju str.na netu,pozadina je bela,znaci bilo kojia stranica sve je belo,(benchmark recimo)pozadina je bela a slova crna!?to vazi i za programe recimo excel&world.o/s je xp, pro.u excelu je recimo koment beo a trebao bi biti zut itd...ctp;
ima li pomoci,probao sam windows colors nista,reinstalirao nista itd..?

Pa ocigledno imas crno-beli monitor :)

Sorry, malo se salim...da si negde u video drajverima skinuo boju ??? A sta je sa desktop-om, jel tu imas boje ???

neznam sta je

drapin je napisao(la):
Pa ocigledno imas crno-beli monitor :)

Sorry, malo se salim...da si negde u video drajverima skinuo boju ??? A sta je sa desktop-om, jel tu imas boje ???
ctp; ctp; ima boju u desk topu,stvarno nezanam sta je?a da recimo instaliram drugr drajvere,pa ponovo one koje koristim!? trenutno su nvidia 28.32,da ubacim 23.11 pa da vratim stare?

drljaca je napisao(la):
ctp; kad otvorim bilo koju str.na netu,pozadina je bela,znaci bilo kojia stranica sve je belo,(benchmark recimo)pozadina je bela a slova crna!?to vazi i za programe recimo excel&world.o/s je xp, pro.u excelu je recimo koment beo a trebao bi biti zut itd...ctp;
ima li pomoci,probao sam windows colors nista,reinstalirao nista itd..?
Za pocetak , pozadina Benchmarka i jeste bela , a slova su crna, daj primer nekog sajta za koji mislis da ima pozadinu u boji , a ti je vidis kao belu , pa da krenemo od toga....

gothatellmewhatyouwant , DJ Bukem

Ne bih nikoga da vređam, ali jesi li pogledao Display Properties›Appearance ?

Re: Re: nesto mi nije jasno!?

EagleOne je napisao(la):

Za pocetak , pozadina Benchmarka i jeste bela , a slova su crna, daj primer nekog sajta za koji mislis da ima pozadinu u boji , a ti je vidis kao belu , pa da krenemo od toga....

Pozadina bela ??? Slova crna ????
Kol'ko ja vidim pozadina je tamno plava a slova su bela (ili zuta) :confused:

Re: Re: Re: nesto mi nije jasno!?

Sentenced je napisao(la):
Pozadina bela ??? Slova crna ????
Kol'ko ja vidim pozadina je tamno plava a slova su bela (ili zuta) :confused:

Sajta, sine, ne foruma; Benchmark nije samo forum. Tamo gde su vesti i testovi.

Re: Re: Re: Re: nesto mi nije jasno!?

silverglider je napisao(la):
;) jesi smeker.svaka cast,resio sam problem,a bio je i/e u pitanju jer nije do kraja otvarao stranice,naravno i razdesenost boja,pomogao mi je mnogo "titanium Angel":wave; hvala mu jos jednom!a i tebi jer se vidi ko cita sta pise.znas,ima jedna izreka koja kaze da kad igras sah treba ponekad da bacis pogled na sahovsku tablu! ;)
(D) i ne treba vise oko ovoga pisati i praviti qvote!hrkk

nevredjas care

Misa® je napisao(la):
Ne bih nikoga da vređam, ali jesi li pogledao Display Properties›Appearance ?
;) gledo ja to "oma",ali "cvrcak",nije to,problem je ubio u i/e-u jer nije otvarao strane do karaja,sad je sve ok."T.A." mi je pomogao.

Re: Re: Re: Re: nesto mi nije jasno!?

silverglider je napisao(la):
Koji sam slepac stvarno :p
Otkad nisam ishao na prvu stranu benchmarka ctp;

Nazad
Vrh Dno