Šta je novo?

nesto kvalitetniji sistem

PINHEAD

Čuven
Učlanjen(a)
07.07.2002
Poena
620
Treba mi kvalitetniji sistem za slusanje muzike.

Da li da uzmem neku mini/mikro liniju i koju preporucujete?

Ili neki 2.1 sistem(pocevsi od altec 321 pa nabolje)

(u principu najvise bih voleo da je stereo sistem koji ima tweeter,srednjetonac i woofer,dovoljne jacine,recimo 2x30-40W pa navise)

Planiram da potrosim do 250 evra.

Po ko zna koji put: Da li postoji neko ko zna gde i kako i po kojoj ceni se mogu nabaviti Altec Lansing 621,Klipsch ProMedia 2.1 ili neki drugi sistem u tom rangu.Ubih se od trazenja,kao da niko u SiCG nema ove stvari.Ako postoji varijanta narucivanja iz inostranstva takodje bih voleo da cujem.

Malo nesretno izabran naslov. Naravno, zavisi od toga kome je kakav kriterijum, ali za vecinu ljudi 250E je jaaaako daleko od kvalitetnijeg sistema za slusanje muzike.
Za te pare, verovatno je bolje ici na aktivne computerske zvucnike.
Klipsh ili Cambridge 2.1 je najbolji izbor, ali kod nas toga nema, jer je ovo smetlasko trziste, gde stize ono sto je najbudjavije, a najjeftinije.
I to je zato sto vecina ne zna da je bolje kupiti 2.1 za 250E, nego 5.1 za iste pare. Ista stvar je i u drugim oblastima, gde se ljudi, u nedostatku znanja, loze na neke nabudzene tehnicke karakteristike, koje nemaju veze sa stvarnoscu i sa kvalitetom i realnim radom.

Ma u pravu si skroz,al sta da radim?
Jel ima neka varijanta da narucim iz inostranstva a da ne platim porez(narucim kao poklon i sl.)I koliko je to pouzdano.Imam lika koji donosi altec 621 za 150 evra.E sad ne znam ni odakle ni kako ali znam da se taj sistem po online radnajama u evropi krece od 90-100 evra pa navise,pa mi se cini da mu je malo jaca ugradnja.(ili ne?)

Ne znam sta da ti kazem. To je jedna od dve tesko resive stvari na nasem trzistu. Druga je izbor kvalitetnog monitora, a da nije dranje koze, kao sto je cena Sony G220.

Vrh Dno