omnik je napisao(la):Nema !!!
Pozdrav![]()
Amon_Ra je napisao(la):Za te pare - naravno.
Misko je napisao(la):Ti bas neces da slusas iskusnije, imas petnaesticu i sta ce ti sad 19" uzmi 17" 757 ako ti se bas bacaju pare, i za ostatak para GF 3, naravno uz zamenu za tvoju postojecu.
omnik je napisao(la):Nema !!!
Pozdrav![]()
omnik je napisao(la):Ne samo to, napolju su i cene mnogo prihvatljivije.
Misko je napisao(la):Ti bas neces da slusas iskusnije, imas petnaesticu i sta ce ti sad 19" uzmi 17" 757 ako ti se bas bacaju pare, i za ostatak para GF 3, naravno uz zamenu za tvoju postojecu.
Amon_Ra je napisao(la):Ma jes' ti loodde cu da dam jos 450 nemaca za monitor i ovako sam se isprsio maximalno.
intel je napisao(la):Nec FP 955 (a ja licno bih samo njega uzimao kao zamenu za neki 959) kosta nekih 630 evra sto je mnoooooogo vise od cene 959-ke....
Amon_Ra je napisao(la):Hvala na upozorenjima ali sam se vec odlucio za Samsung, jer sam u dva navrata gledao 757NF i u potpunosti me je zadovoljio, a u medjuvremenu sam uspeo da prodam vijagru i skupio jos para za 959NF![]()
Sasa je napisao(la):Odlicna slika, jedina stvarno ravna cev.
Sasa je napisao(la):Hmm...
A LG Flatron 915 ?
Oko 800 DM, Flat, 1600@85+ Hz
Odlicna slika, jedina stvarno ravna cev.
Ja sam ga ozbiljno nameracio, a vi vidite
Pozdrav!
Amon_Ra je napisao(la):959NF je samo 100 maraka skuplji od tog monitora, razmisli jos jednom, ne verujem da je taj LG bolji.
omnik je napisao(la):Ima Iiyama ili kako se vec piseJedini problem je sto je tesko nacci to kod nas (mislim da ima samo u Novom Sadu). Imao sam prilike da gledam neku 19icu, sa sj*banom oznakom... bukvalno savrsen monitor ali opet kazem - 959NF je sve sto jednom ozbiljnom kupcu treba...
mipko je napisao(la):Dve stvari
Ja imam NEC FP955 i bolje ga NEMOJTE kupovati pogotovo ovu seriju Made in Mexico koja se ovde prodaje.
Text izgleda lose, a postoje problemi sa interferencijom. Ne isplati se. Za te pare je bolje uzeti Sony ili dodati jos kinte i uzeti NEC ali made in Japan.
Drugo ta cifra od 630 Eura za NEC FP955 je VELIKOPRODAJNA cena.
pozdrav
Skoro je ovde neko dao link za jedan test 17" i 19" monitora. Bili su Viewsonic, NEC, LG i Samsung. Modeli koje bas ovde pominjete. LG je u svakoj kategoriji bio poslednji, bas zbog ocene kvaliteta slike.leksa je napisao(la):Sudeci po onome sto pise u "papirima" LG flatron je def. bolji izbor u svakom pogledu, a jos kad se i cena uzme u obzir nema vise sta da se razmislja...
ps. naravno jedino merodavno je pogledati oba monitora, najbolje jedan do drugog i na licu mesta odluciti.
vlasta je napisao(la):Skoro je ovde neko dao link za jedan test 17" i 19" monitora. Bili su Viewsonic, NEC, LG i Samsung. Modeli koje bas ovde pominjete. LG je u svakoj kategoriji bio poslednji, bas zbog ocene kvaliteta slike.
intel je napisao(la):prvo: gde si ti, chovek da te pita, kupio monitor?
drugo: sve se moze kad se hoce![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari