Kompjuter mi je vec dosta dugo povezan sa stubom i sve je radilo bez problema. Juce sam nesto pomerao nazad kablove da sredim i kad sam ponovo gurnuo kabl koji spaja stub i kompjuter nisam vise imao zvuk. Isla je muzika pa sam jasno mogao da provalim da nema vise zvuka. Vratio sam u isti crni jack gde uvek ide. Potom probao zeleni pa onda sve zive jackove i nista. Proverio sam kabl tako sto sam povezao stub preko njega sa telefonom i radi. To sam eliminisao. Zatim na strani kompjutera sam testirao ko sto rekoh sve jackove, probao da menjam i realtek digital output i speakers kao primarni device i nista. Vidim da postoji reprodukcija i skakuce mi onaj visualizer zeleni u podesavanjima i sve deluje ok ali zvuka nikako nema. Povezan mi je komp hdmi kablom sa tvom i kad prebacim na njega ima zvuk. Probao sam da reinstaliram driver za zvuk, nije pomoglo. Povezem na kraju na prednji ulaz za zvucnike i imam zvuk. :sceptic: Imam linux pored windowsa 10, ni u njemu nista od zvuka . Probao sam i disable devices u device manageru pa enable. Nope.
Metodom eliminacije skapirah da je mozda problem sa crnim jackom nazad. Mada ni zeleni nazad ne daje rezultate.
Pomoc? Hvala unapred!
Metodom eliminacije skapirah da je mozda problem sa crnim jackom nazad. Mada ni zeleni nazad ne daje rezultate.
Pomoc? Hvala unapred!