Šta je novo?

Nestao rundll32.exe

Placebo

Slavan
Učlanjen(a)
18.05.2005
Poena
320
Iako je i dalje u system32 direktorijumu, ne podize se sa windowsom i nema ga u listi procesa. Nemogu ni da ga aktiviram ako kliknem na rundll32.exe. U 3dmarku20005 u spisku procesa ga takodje nema. Ovo je uticalo da performanse padnu sa 4138 na 3995. U exel rezultatu 3dmarka2005 od pre dva dana kada je radio rundll32.exe u koloni PID za 3dmark2005 je 3252, a sada je oko 1500 . Plus sto mi se cini da se sad sve malo zaglavljuje.

🙂 Ja sam moj ubio kada sam gasio neki Pop Up spyware 🙂
Nema ga ni kod mene u pocesima, a da budem iskren, nisam merio performanse, mada imam jos instalacija windowsa na ovoj masini, pa cu bas probati da vidim razliku!

I ja sam svoj izgleda. Bas na taj nacin. Samo mi nije jasno to sto definitivno radi tj pokrece sve sto treba i ostavlja tragove u windows/prefetch, samo ga nema u procesima. Verovatno da se pokrece sam kad treba tj da je nekako iskljuceno da se automatski startuje sa windowsom. Mogu da kazem sa 90% sigurnosti da se to desilo posle ciscenja virusa sa avastom ili spyware spybotom. Jel ima leka?

Posle raspitivanja, ovo kao ne bi trebalo da utice na performanse, vec je problem nestp drugo.
Sta moze da sroza PID? Medju rezultatima sam nasao da PID za 3dmark2005 ide i preko 3500 a sada je u poslednja dva merenja bio 1060 i 1070, i oba puta je nesto drugo imalo veci PID od 3Dmarka. Nista se nije promenilo ni kada sam probao set priority->high. Napominjem da se ne razumem bas najbolje pa ako su ovo nebuloze slobodno mi recite. Ono sto stoji su dva primetno razlicita rezultata - do juce, koji su uvek isli preko 4130, i ovih danasnjih koji nece preko 4000.

Nazad
Vrh Dno