Šta je novo?

Nestao mi srpski

sovra

Slavan
Učlanjen(a)
18.11.2006
Poena
300
Reinstalirala sam win xp na poslu i to kod direktorke na kompu i sada nema language bar-a koji joj je neophodan. Kada idem desnim klikom na toolbars, ne postoji u meniju. Kada odem u control panel na Regional and language options, na 1. tabu (regional options) u prvom i jedinom padajucem meniju postoji srpski, kada odem na 2. tab (languages) pa na details da bih add-ovala srpski on NE POSTOJI, a u 3. tabu (advanced) u padajucem meniju takodje postoji. Kako to da sredim?

u pitanju je najnovija verzija student edition proffesional sa integrisanim sp3
ako bi moglo da prodje bez reinstalacije :)

Najbolje rešenje bi bilo da pozoveš kancelariju Microsofta i raspitaš se za taj problem ;)

Ili, onako iskreno, pošto to deluje kao neka od onih "custom" "distribucija" XP-a sa Neta, verovatno je problem u tome što ga je pravio neko kome srpski jednostavno nije bio potreban.

Kada biras koju win instalaciju da uzmes idi na "eth0" i ne bi trebalo da pogresis ;)

sredila sam prekopiravsi neke files koji su falili na tom disku sa (bilo kog) drugog xp-a uz pomoc nekog .inf fajla koji sam skinula sa neta (po preporuci koelege sa jednog drugog foruma)

Poslednja izmena:
Vrh Dno