Šta je novo?

Nestali mms templates na t300

Bokaco

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2003
Poena
649
Hocu da se ubijem. Uradio master reset i nestale i igrice i oni. Slike na srecu ostale. Gde da ih nadjem. Da li ih neko ima i da li moze da moze da mi posalje, please.

uradi ponovo master reset bez vadjenja baterije
i trebalo bi sve da se vrati na staro. :mrgreen:

Ma nisam ni vadio bateriju! Znaci master reset, onaj drugi po redu, i to je to. Slike sve ostale, sve melodije, i animacije. Igrice sve izbrisane sem erixa koji je izgleda neunistiv. Ali bre nestali templatesi, na njih se cure najvise loze, kmeeeeee. A ne mogu da se salju sa telefona na telefon.
I jos jedno pitanjce, kod mene i ortaka na t300 osvetljenje varira. Znaci nekad jace, nekad dosta jace, i nekad slabije. U servisu rekli da nije to nista, a i nema opcija za namestanje. I vibracija je tesko osetljiva u trenerkama i jakni ali sve ostalo je ok. Da li je i kod vas ovo u pitanju?

Kolko je ovo bagovit tel. ovo je jos i dobro... skini sa SE sajta sve to.

Nema na njiovom sajtu. Moze da se posalje sa moba templates u vidu mms-a na e mail adresu pa ga ja ondak preko irda nabacam u telefon. Da li bi mi neko to ucinio.? [email protected]
‘Ebi ga, oma bagove, al’ za 130e + photo daju se istrpeti, s’tim da je konkurencija u tom segmentu nikakva.

Ajd poslacu ti ja ali ima sigurno na SE sajtu.Pozdrav

Hvala covece!
Kako namesti da ti radi MMS?

bokaco je napisao(la):
Hvala covece!
Kako namesti da ti radi MMS?

Molim i drugi put.Ovo tvoje drugo pitanje uopste ne razumem

Ma podesavanja, ja namestim ona sa mobtelovog sajta, a nista ne radi!
Ok, zamolio bih te jos jednu stvar, Nova godina je pa ces mi uciniti, jel tako? :D :D :D
Posalji mi te porukice na moj mob. On je u privatnoj poruci!
Pozdrav

bokaco je napisao(la):
Ma podesavanja, ja namestim ona sa mobtelovog sajta, a nista ne radi!
Ok, zamolio bih te jos jednu stvar, Nova godina je pa ces mi uciniti, jel tako? :D :D :D
Posalji mi te porukice na moj mob. On je u privatnoj poruci!
Pozdrav

A da ti odneses tel u servis,za svaki slucaj?
pm nisam dobio, a sve sto si dobio uz tel imas na SE sajtu
btw Radi li ti GPRS uopste,stavi drugu karticu,ugasi tel pa probaj ponovo jer ti tel mozda pada sa mreze,probaj kod ortaka
Savet,mani tel vec juri zenske po kaficima
I svakako da nije normalno da ti ekran svetluca
Izvini,ali nemam vremena sada,guzva je oko NG

Ma ok za kafice, nego ovo se ne odnosi na zenske u pravom smislu, vec na koleginice sa faxa,
Ekran mi ne svetluca tek tako, i nije samo kod mene, tako da mislim da nije kvar. Na SE sajtu NEMA ovih templatesa. Meni radi GPRS i Email, ali MMs nece, vidim da su mnogi imali problema sa time, tako da izgleda da ne valjaju podesavanja na mobtelovom sajtu? Da li se mms mora nekako aktivirati? Napisi kako si ti to uradio?
Ok, hvala u svakom slucaju. Kada nadjes vremena posalji mi templatese, ja sav izgubljen bio pa ti nisam poslao poruku, spremao kolokvijum iz Politicke Ekonomije, uzas!!!!
Pozdrav

bokaco je napisao(la):
Ma ok za kafice, nego ovo se ne odnosi na zenske u pravom smislu, vec na koleginice sa faxa,
Ekran mi ne svetluca tek tako, i nije samo kod mene, tako da mislim da nije kvar. Na SE sajtu NEMA ovih templatesa. Meni radi GPRS i Email, ali MMs nece, vidim da su mnogi imali problema sa time, tako da izgleda da ne valjaju podesavanja na mobtelovom sajtu? Da li se mms mora nekako aktivirati? Napisi kako si ti to uradio?
Ok, hvala u svakom slucaju. Kada nadjes vremena posalji mi templatese, ja sav izgubljen bio pa ti nisam poslao poruku, spremao kolokvijum iz Politicke Ekonomije, uzas!!!!
Pozdrav

Sto,zar kolegenice sa fax-a nisu zenske???
Meni ekan ne svetluca i to ti je znak da reklamiras telefon,ne daj da te zavlace!!!MMS mora da ti radi moras da trazis da ti aktivaraju MMS(nisam bas siguran ali ja sam trazio).Sve moras rucno da podesis,tj. automatsko konfigurisanje je lose.Ajd uzdravlje i srecna NG

Pozdrav i srecna NG

Vrh Dno