Nema to veze - moralo bi da radi i bez tog fajla - ovde je 99% nesto u Registry-ju, ali je samo pitanje sta :Sgagast je napisao(la):Video sam ovaj problem i na pc berza forumu. Pokusajte ovako u slucaju da nije unisten fajl control.exe u Win direktorijumu.
Ja trajno obrisao taj fajl, pa mi i dalje savrseno funkcionise ControlPanel :beat:gagast je napisao(la):Sta se desava sa fajlom control.exe. Dvoklik na njega. Ako podize control panele onda treba samo izvesti precice u My computers i start meni. Ako ne otvara onda mora prijaviti zasto ne otvara. Ako je fajl corrupted moguce ga je povratiti preko opcije system file chacker ( extract file sa instalacionog diska.
Pade mi jos nesto napamet. Ako se nista ne desava na dvoklik control .exe treba pokusati ovako. Pritisnuti na tastaturi shift, zatim desni klik na fajl control. exe i u padajucem meniju izabrati open with. U ponudjenoj listi programa koji otvaraju ovaj fajl treba odabrati Explorer (ne IEexplorer nego ovako kako je napisano). Ispod liste cekirati allways open with this program. Ako ovako otvori sve je uredu. Samo ostaje da se izvedu precice. Pomozi boze.
I dalje raspolozen za pomoc. I ja na taj nacin ucim.
Pozdrav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari