Šta je novo?

Nestala mi particija :)

A

AyS

Guest
prso mi je bio win2k,pokrenuo sam fdisk preko sis. disk. sjebo particiju (c:)instalirao win98 i usho u my comp. i vidim nema mi druge particije:cool: particija je bila fat32 100%,u my comp. prijavljuje kako je C 22gb sto je ok obzirom da je druga particija bila oko 7-8gb (AS 30gb)samo sto je NEMA !!!! sta da uradim da se ponovo "vidi" ???!?!?!?!?!??!!?

ma najgore je shto mi ni partition magic ni fdisk ne prijavljuju da imam josh jednu particiju !!! a u properties od harda mi pise da mi "fali" tih 8gb od te "nevidljive" particije !!!!!!!

AyS je napisao(la):
ma najgore je shto mi ni partition magic ni fdisk ne prijavljuju da imam josh jednu particiju !!! a u properties od harda mi pise da mi "fali" tih 8gb od te "nevidljive" particije !!!!!!!

Izgleda da si u fdisku slucajno pritisnuo pogresno dugme.

ako ne upali "ozivljavanje" particije, podatke mozes lako "vratiti" pomocu easyrecovery-a (recimo)
:))
.....

Da nije bila ntfs, particija ako si imao Win 2000?Probaj sa drive copy da vidis sta ti se desilo sa diskom ili nadji fabricki utility od proizvodjaca tvog diska.

tebalo bi u partition magicu da imas i opciju unhide partition

AyS je napisao(la):
prso mi je bio win2k,pokrenuo sam fdisk preko sis. disk. sjebo particiju (c:)instalirao win98 i usho u my comp. i vidim nema mi druge particije:cool: particija je bila fat32 100%,u my comp. prijavljuje kako je C 22gb sto je ok obzirom da je druga particija bila oko 7-8gb (AS 30gb)samo sto je NEMA !!!! sta da uradim da se ponovo "vidi" ???!?!?!?!?!??!!?

Meni se neshto slicno dogodilo pre dve godine. Koliko god to izgledalo paradoksalno, problem sam reshio na najgluplji nachin.
Isprobavao sam mnogo programa i drugih operativnih sisitema da instaliram (win95,NT,97,98,MS DOS,PC DOS...), formatiranja i ostalih chuda...

Jedan dan sam na nekom od starijih diskova iskopao neki Novell DOS i instalirao ga. Za divno chudo, nakon instalacije istog, vratila se druga particija sa, obrati paznju, svim podacima, i to neoshtecenima.

Napominjem da sam pisao i pismo u I/O port u Svetu kompjutera kako bi mi oni pomogli, medjutim ni oni mi nisu pomogli, a eto jednog dana mi se problem malte ne reshio sam od sebe na najnelogichniji nachin. Ni dan danas nisam skontao shta se ustvari dogodilo!!!

HeOs je napisao(la):
Nadji program PartitionMagic 7.0

Ma ja sam upravo preko njega sjebao celu D particiju. FX
Ne znam sta je gore, FDISK ili Partition Magic :mad: FX :mad:

mIRCon je napisao(la):
ako ne upali "ozivljavanje" particije, podatke mozes lako "vratiti" pomocu easyrecovery-a (recimo)
:))
.....

KAKO TO???
glupavi Micro$osft systyem resotore mi ne vidi restore point koji sam kreirao pre pocetka drkanja sa resize-om particja u partiton
magicu 7.
nemam taj easy recovery, kako da vratim podatke?????
FX FX boom boom ctp;

][V][ATRIX™ je napisao(la):
KAKO TO???
glupavi Micro$osft systyem resotore mi ne vidi restore point koji sam kreirao pre pocetka drkanja sa resize-om particja u partiton
magicu 7.
nemam taj easy recovery, kako da vratim podatke?????
FX FX boom boom ctp;

FOSI. Okacena verzija je 5.12a Professional. Verovatno sada vec postoji nova, ali i ova ce ti biti dovoljna.

valek je napisao(la):
FOSI. Okacena verzija je 5.12a Professional. Verovatno sada vec postoji nova, ali i ova ce ti biti dovoljna.
aman bre ljudi zasto spominjete FOSI-ja? Sta da njega zovnem u pomoc? :D
Verzija cega 5.12a Pro? Tog easy recovery-ja?
ako je to idem odmah da skidam..

P.S. Jel 100% mogu da povratim podatke? Jer ako su mi podaci mrtvi, tacno cu ceo kompjuter da bacim sa terase i odoh da se bavim nekim manje iritirajucim stvarima ("Ma bicu ja maneken") :mad: :D

Nazad
Vrh Dno