Šta je novo?

Nestajanje Benchmark strana iz cache-a

stromen

Čuven
Učlanjen(a)
15.02.2002
Poena
619
Od kada sam instalirao Win nestaju mi Bencmark forum strane iz cache-a cim iskljucim kompjuter. Da li je kriv IExplorer 5.0 :confused:
Inace Benchmark.co.yu sa novim izgledom ne mogu da otvorim jer istekne vreme za otvaranje. Moze li se napraviti paralelna stranica(bar pocetna) kao sto moze da se bira brzi stari izgled foruma :idea:

Da nisi instalirao neki tweaker (tipa TweakUI) koji ti brise kesh pri startu/gasenju masine?

Izgleda da je u pitanju to sto se strane ne ucitaju do kraja(sve one slicice, baneri, avatari), pa sam stavio onaj old board style i sada nemam tih problema, kojih do sada sa forumom nisam imao. Ranije kad sam stavljao stop ucitavanju strane ona je i ostajala u kesu, sto u zadnje vreme nije bilo tako.
Da li ce se napraviti paralelna pocetna strana koja je laksa, brza za ucitavanje, ovako ne mogu da pratim vesti. Ili kada bi se na forumu izbacivale vesti sa prve strane, sta to moze da kosta.:wave;

Ovo pripada Internet sobi, ne Benchmark, zato prebacujem thread...

Pa ipak mislim da ne pripada bas internet sobi, vec vise Benchmark, jer sam imao problema iskljucivo sa Benchmark sajtom, ali dobro meni ne smeta da se ovaj trid i zatvori, jer ne pruza nikakvu raspravu.

Vrh Dno