Šta je novo?

neshto...ne znam sta je :)

jefta86

Slavan
Učlanjen(a)
30.04.2005
Poena
309
pokushao sam da nadjem shta je ali bezuspeshno...sve sto sam shvatio je da ima veze sa GPS-om i GPRS-om,,,nadam se da ce neko prepoznati ovu stvarcicu

Prilozi

• DSC00052.jpg
    DSC00052.jpg
    409.9 KB · Pregleda: 118
  • DSC00053.jpg
    DSC00053.jpg
    457.5 KB · Pregleda: 117
  • DSC00054.jpg
    DSC00054.jpg
    640.6 KB · Pregleda: 148
  • DSC00055.jpg
    DSC00055.jpg
    600 KB · Pregleda: 115
  • DSC00056.jpg
    DSC00056.jpg
    704 KB · Pregleda: 133
jos malo slicica

Prilozi

• DSC00057.jpg
    DSC00057.jpg
    571.6 KB · Pregleda: 57
  • DSC00058.jpg
    DSC00058.jpg
    589.6 KB · Pregleda: 60
  • DSC00060.jpg
    DSC00060.jpg
    577 KB · Pregleda: 59
  • DSC00061.jpg
    DSC00061.jpg
    688.5 KB · Pregleda: 63
  • DSC00064.jpg
    DSC00064.jpg
    547.3 KB · Pregleda: 62
da, gps lokator

to sam i ja mislio ali nisam bio siguran...a jel znas mozda kako se koristi :)...i jos jedna slicica

Prilozi

• DSC00065.jpg
    DSC00065.jpg
    549.8 KB · Pregleda: 56
Trebalo bi da je GPS lokator koji služi za online praćenje - lociranje automobila, ili neke druge vredne stvari!

probacu pa cu videti shta se desava...to mi je bio najveci problem posto nigde ne pise koji je model

verovatno automobil...to mi je bilo logicno...hvala vam na pomoci

Moze biti i neka vrta prekidaca za alarm ili tako neshto,u fazonu kad okrenes taj br telefona da aktivira sklop ili odredjeni uredjaj.

Zanimljiv model... vidjao sam par slicnih, ali koji izgledaju kao obicne plasticne kutijice. Ovaj deluje bas rigidno, kao nesto sto nije namenjeno da se skida tako lako :D .

Pa ove klemice sto imaju dole su indenticne onima koje sam video kod alarma proizvodjaca Paradox,na njih se kace detektori hoda ili drugi alarmni sistem,takodje imaju mogucnost napajanje kao ovde na slici 12v/24v za kacenje na automobil :)
Sve u svemu sipaticna stvarcica,na dosta nacina moze da se upotrebi ovaj lokatorcic :)))

Cia, snajka, cia :d

Pa ove klemice sto imaju dole su indenticne onima koje sam video kod alarma proizvodjaca Paradox,na njih se kace detektori hoda ili drugi alarmni sistem,takodje imaju mogucnost napajanje kao ovde na slici 12v/24v za kacenje na automobil :)
Sve u svemu sipaticna stvarcica,na dosta nacina moze da se upotrebi ovaj lokatorcic :)))

Sve je to divno i krasno. Ali praktino neupotrebljivo za zastitu/nalazenje ukradenog automobila, jer lopovi imaju i GSM i GPS ometace... :bottle:

Da bre, imaju lopovi i metalne kante od 5x5 metara na rasklapanje da pokriju kola kako ne bi prosli talasi... WTF?!?

Da bre, imaju lopovi i metalne kante od 5x5 metara na rasklapanje da pokriju kola kako ne bi prosli talasi... WTF?!?

[WIKI]Mobile phone jammer[/WIKI] a imaju i za GPS uređaji.

Btw. ovi prvi su dosta popularni kod kriminalaca koji se plaše da će neko na kola da im zakači bombu koja se aktivira mobilnim telefonom.

Poslednja izmena:
A sta mislis, kolike su sanse da domaci kriminalci imaju takve uredjaje? Ajde, mozda mogu da ih nadju, ali da ih naprave? Ha!

Gps & Gsm jammer
gsm-gps-jammer.jpg

A sta mislis, kolike su sanse da domaci kriminalci imaju takve uredjaje? Ajde, mozda mogu da ih nadju, ali da ih naprave? Ha!

Naivno od tebe sto potcenjujes nase kriminalce, ako je neka grana privrede razvijena kod nas onda je to ta kriminalna. Inace ovaj jammer ima da se kupi preko neta za smesne neke pare.

Da ali je upotreba strogo zabranjena! Tako da se uveze legalnim kanalima je gotovo nemoguće!

Poslednja izmena:
Pricamo o kriminalu a ti spominjes uvoz :d

Odgovor sam bio uputio na zmay-ev post pošto je dao link za online kupovinu nego sam zaboravio da citiram :(

Vidi, naruci ga sa ebay-a carinici ga nece ni otvarati sa 90% sigurnosti, tako da mozes cak i da ga uvezes.

nisam bio kuci pa nisam ni stigao da ga probam :)...a i fale mi neke stvarcice...imam samo onu kutijicu...nemam ni jednu antenu...a za napajanje bih morao da ga kacim na neki akumulator...mada odusevio me je...stoji kod mene ispod stola u kutiji sigurno vec tri godine...crveni dzamper na sredini ploce sluzi za paljenej...spojim ga...kad upali se diodica...neverujem da mu se za toliko vremena nije ispraznila baterija...inace ovu stvarcicu mi je dao brat...nije ni on znao sta je....

nisam bio kuci pa nisam ni stigao da ga probam :)...a i fale mi neke stvarcice...imam samo onu kutijicu...nemam ni jednu antenu...a za napajanje bih morao da ga kacim na neki akumulator...mada odusevio me je...stoji kod mene ispod stola u kutiji sigurno vec tri godine...crveni dzamper na sredini ploce sluzi za paljenej...spojim ga...kad upali se diodica...neverujem da mu se za toliko vremena nije ispraznila baterija...inace ovu stvarcicu mi je dao brat...nije ni on znao sta je....

Zaostalo mu par komada iz '99te koje nije stigao da upotrebi pa sto veli covek da se ne baci :d

Nazad
Vrh Dno