pokushao sam da nadjem shta je ali bezuspeshno...sve sto sam shvatio je da ima veze sa GPS-om i GPRS-om,,,nadam se da ce neko prepoznati ovu stvarcicu
Samo ti gurni sim, ako si ga našo.... kad ti bane 10 ćelavaca da te puta gde je nečiji Gampert. :d
Pa ove klemice sto imaju dole su indenticne onima koje sam video kod alarma proizvodjaca Paradox,na njih se kace detektori hoda ili drugi alarmni sistem,takodje imaju mogucnost napajanje kao ovde na slici 12v/24v za kacenje na automobil
Sve u svemu sipaticna stvarcica,na dosta nacina moze da se upotrebi ovaj lokatorcic))
Da bre, imaju lopovi i metalne kante od 5x5 metara na rasklapanje da pokriju kola kako ne bi prosli talasi... WTF?!?
A sta mislis, kolike su sanse da domaci kriminalci imaju takve uredjaje? Ajde, mozda mogu da ih nadju, ali da ih naprave? Ha!
Khm, khm...A sta mislis, kolike su sanse da domaci kriminalci imaju takve uredjaje? Ajde, mozda mogu da ih nadju, ali da ih naprave? Ha!
nisam bio kuci pa nisam ni stigao da ga probam...a i fale mi neke stvarcice...imam samo onu kutijicu...nemam ni jednu antenu...a za napajanje bih morao da ga kacim na neki akumulator...mada odusevio me je...stoji kod mene ispod stola u kutiji sigurno vec tri godine...crveni dzamper na sredini ploce sluzi za paljenej...spojim ga...kad upali se diodica...neverujem da mu se za toliko vremena nije ispraznila baterija...inace ovu stvarcicu mi je dao brat...nije ni on znao sta je....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari