Šta je novo?

Nero Wave editor 1.0

stefan2

Čuven
Učlanjen(a)
20.03.2002
Poena
620
Hteo bih da prebacim neke pesme sa audio trake na HDD,pa bih molio ako neko ima tutorial ili da mi objasni kako da to odradim.Jasno mi je do momenta da se pokrene audio - record.Ali sta posle ,da li treba pustiti traku jer ja necu da snimim celu traku nego samo pojedine pesme.I sta treba posle da se odradi da se slusa u mp3 formatu.Pozdrav

stefan2 je napisao(la):
Hteo bih da prebacim neke pesme sa audio trake na HDD,pa bih molio ako neko ima tutorial ili da mi objasni kako da to odradim.Jasno mi je do momenta da se pokrene audio - record.Ali sta posle ,da li treba pustiti traku jer ja necu da snimim celu traku nego samo pojedine pesme.I sta treba posle da se odradi da se slusa u mp3 formatu.Pozdrav
Line-out sa kasetofona vežeš na line-in zvučne, unmute-uješ line-in za recording u mixeru zvučne (posto je obično mute-ovan zbog manjeg šuma), lupiš record u wave editoru, zatim u recording controls ponovo record i pustiš kasetu. Kada prođe pesma koju si hteo udariš OK (ili pauzu ako hoćeš da nastaviš snimanje u istom fajlu). Posle toga možeš da ga snimiš kao .wav pa da ga posle kompresuješ sa lame-om ili nečim sličnim, ili da ga direktrno iz wave editora snimaš kao .mp3, ali ti za to treba da licenciraš enkodere koji dolaze uz Nero.

Hvala za objasnjenje,samo sto sam ko pravi strucnjak tek sada ustanovio da na Sony-ju imam samo neki MD out reci mi mogu li tamo da ustekam kablove

Nazad
Vrh Dno