Šta je novo?

Nero - UPOMOC!!!

Filip

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
619
Moj problem je sledeci: imam na HD-u film koji je skinut sa CD-a i koji hocu da snimim na nov cd. Moj pisac podrzava overburn, ali nikako nece da snimi doticni film. Kada dodje trenutak da snimi CD on izbaci poruku da ubacim veci medium...
Overburn opcija je ukljucena u properties-u, iskljucio sam multisession da bih ukljucio Disc at once, ali nista... Verzija nera je 5.5.7.2.
Ako neko zna nek mi napise kako.
HVALA!!!!!!!!!!!!!!!

Kada si ukljucio overburn da li si upisao pod stavkom "Maximum CD length" recimo 90min. ;)

Ma probao sam i to, ali nece!!! Iako u help-u pise da je maximum 82 min. Odnosno da nero ne moze da pise preko 82 min. Ali probao sam i to. I nece.
Pomagajte ljudi!!!!!!!!!!

USPEO SAM!!!

Overburn "nije dostupan" kada koristim wizard da napravim novu kompilaciju. Kada napravim rucno, radi!

Re: USPEO SAM!!!

Filip je napisao(la):
Overburn "nije dostupan" kada koristim wizard da napravim novu kompilaciju. Kada napravim rucno, radi!
Ju, pa zar neko uopste koristi NERO wizarda? :)

Re: Re: USPEO SAM!!!

Dandy je napisao(la):
Ju, pa zar neko uopste koristi NERO wizarda? :)

Ja... :D ...mada sve ređe.

Najcrnje od svega je sto ja uopste ne koristim wizarde! Vise volim da sve podesim rucno. Ali ovaj put nisam. Onaj wizard je bio po defaultu, a nisam predpostavio da postoje jos neke opcije koje on ne pruza.

Nazad
Vrh Dno