Šta je novo?

Nero- sta sad

kai-tracid

Slavan
Učlanjen(a)
18.09.2005
Poena
304
Koristim Nero 6.3.0.0.Kad god pokusam nesto da narezem izbaci gresku ``buffer too large`` ili ``invalid host adapter``.Jedno vreme je radio a sad ne znam sta mu je..Imam DVD rezac Pioneer 109.Povecavao sam ultrabuffer i smanjivao ali nista.Inace recimo sa TC Burnerom reze ali je TC Burner nezgrapan za koriscenje.Tu je jos i CloneDVD mozda oni prave problem...Pa sta vi mislite?

Probaj ones,nisam znao za taj program ,ali sam juce nesto ceprkao po ovom sajtu i nasao preporuku za njega i mogu ti reci da me je program odusevio.Trazi ga na netu pod punim nazivom Optimal new edge storage, skini trial verziju imas 30 dana probe i uzivaj.

mala prepravka:
Nije Optimal nego Optical
ONES - Optical New Edge Storage

I ja sam koristio Nero 6.3.x.x...dok mi Win nije izbacio poruku da nije kompatibilan sa SP2...Nisam hteo da uklanjam SP2..a ni da se mucim da skidam 6.6.x.x jer je prevelik.... takodje sam se prebacio na ONES koji imam od ranije, ali ga nisam cesto koristio zato sto ne radi sa image fajlovima osim onih koji su u njemu napravljeni *.di, a nijedan image drive takodje ne podrzava *.di! To mi je jedina zamerka...nije mala,posto moram koristiti jos neki program da bi to resio, ali s obzirom na velicinu programa i kako radi druge stvari zasluzuje preporuku!

Matrix je u pravu ,lapsus,izvinjavam se,j..i ga umesto m sam zakacio c .

A da instaliras malo sveziji nero? Taj je star 1.5 god.

Vrh Dno