Šta je novo?

NERO multy-session

npetar

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2002
Poena
679
Eto da se pohvalim,kupih i ja konacno jedan rezac.
Instalirah NERO 5.5.8.0 i rekoh:ajde malo da se poigravam sa diskovima,experimentisem sa NERO-m itd.Program je uradjen kao sto svi vec znate mnogo pristupacno,ili samo ja imam takav utisak?Ma ne ,svi ga hvale.Tako sam naisao i na multysession opciju i rekoh ajd' da proverim kako radi.Narezao sam par sesija,traka, i sve je proslo bez problema.Ali posle izvesnog vremena shvatio sam da je ta opcija uopste nepotrebna,visak!Zasto?Pa probao sam da dorezem jednu sesiju na disk koji nije kreiran kao multysession.Kako?Pa samo cekirate opciju continue multysession.
Dakle savet svima:
Ako ste ikada narezali disk a potom pozeleli da jos nesto dorezete a da prethodno niste aktivirali "multysession",tu operaciju mozete slobodno da obavite na gore opisani nacin.
Izvinjavam se ako je negde postovana ova tema,ja na takvu nisam naisao.
Ima li mozda ovo veze sa rezacima?

Ha, voleo bih da vidim kako ces da dorezes nesto na disk koji je zatvoren, tj. snimljen kao no multisession i stavljeno mu je finalize cd.

Pa ko je rekao da sam stavio:finalize CD ?Za sta uopste i treba takva opcija nekome? -nepotrebno...

Opcija "Finalize CD" je neophodna jer neki stariji citaci i velika vecina tj. SVI Audio Cd plejeri (znaci u komponenama, kasetofonima, mini linijama i sl.) NE MOGU da citaju CD koji nije finalizovan.
Znaci opcija je NEOPHODNA mada ne uvek.

Pozdrav...

Hvala,nisam znao.

Nazad
Vrh Dno