Šta je novo?

Nero laze, ali rog ne laze...

BOOK

Čuven
Učlanjen(a)
04.05.2002
Poena
619
...ili sam ga optuzio bez dokaza??

Nero CD Speed, overburn test, Princo 700MB, kaze da moze 99 minuta bez problema da nareze !!!???

Da li je ovo moguce?

Bojim se probam tako nesto, tek je kupljen (teac 40x :)

meni nece da zavrsi overburn test kako treba - blokira mi rezac koji non stop kao da krece da cita i staje i jedino resenje je da se restartuje komp...
sa overburnovanim diskovima od 80 minuta nisam imao problema... ali nisam ni nesto preteravao... nekih 708-710 mb

BOOK je napisao(la):

Nero CD Speed, overburn test, Princo 700MB, kaze da moze 99 minuta bez problema da nareze !!!???

Nesto je drugo u pitanju: kad stavis test preko 90min, to je test REZACA!!! Kad stavis do 90min(89:59:74), on(CD-SPEED) ti pokaze kolko staje max na CD.
Ali u praksi rezao sam i na Princo i na Verbatim do 730MB(12x i 16x). Bez problema. Citljivi i na jednom sugavom primerku LG-ja.

Ja sam imao problema sa overburn-om na Princo-u, mada je u pitanju Plextor 8/4/32.

Btw, kad stavis vecu brzinu rezanja od 12x, (odnosno 16x kod 40-brzinca)on pravi max test rezaca. Kad stavis 8x, testira medijum.

BOOK je napisao(la):
Da li je ovo moguce?

Sad lepo prochitaj test na Benchmark-u, narochito gde se opisuje overburn test u NeroCD Speed-u, pa ce ti neke stvari biti jasnije.

Bane

BokiPK je napisao(la):
Btw, kad stavis vecu brzinu rezanja od 12x, (odnosno 16x kod 40-brzinca)on pravi max test rezaca. Kad stavis 8x, testira medijum.

Boki nije bash tako. TEAC nema povratnu informaciju od lasera, pa se CD Speed program ne zaustavlja do 99 minuta. Kad stavish 32x ili 40x, onda se zaustavi, poshto tad laser radi u posebnom modu, pa vraca informaciju programu.

Bane

Bane je napisao(la):
Boki nije bash tako. TEAC nema povratnu informaciju od lasera, pa se CD Speed program ne zaustavlja do 99 minuta. Kad stavish 32x ili 40x, onda se zaustavi, poshto tad laser radi u posebnom modu, pa vraca informaciju programu.

Bane

Moguce Bane, nisam toliko upucen. Medjutim, tako reaguje u praksi, bar kod mene. Probao sam vise puta.

Nazad
Vrh Dno