ZoNi je napisao(la):ja cesto koristim DeepBurner (free, Nero-look, 1.7MB)
dobar je! bez zezanja...Septimus je napisao(la):Kakav je DeepBurner? I zashto chesto, a ne uvek
ZoNi je napisao(la):ja cesto koristim DeepBurner (free, Nero-look, 1.7MB)
pa, google :smash:supernova je napisao(la):Daj neki link za download, da vidimo i mi to čudo.
Stomp RecordNowMax 4.5 is the best software IMHO for databackup, especially for DVD burners.
I use it since december 2002, when Sony's first +- burner appeared DRU500A.
RNM 4.5 is capable of Joliet 2 and Romeo standard (= up to 255 alfanumeric symbols in names, no limit in nested dirs, and so on).
Very stable. I burned over 500 DVDs with datbackup, no coaster yet.
NERO ..sucks like in its infancy: ONLY...shame 64 characters, like primitive burnprograms, 10 years old, back in 1995! SHAME!
For burning DVDs (mastering) I use Sony DVD Architect and Ulead DVD Workshop.
IMHO, Nero is still for beginners, buggy and still based on a PRIMITIVE 10 years old engine!
Stormal is right when it comes to SPTI.
Alcohol rules for copying or making/mounting images.
For serious audio mastering I use Wavelab.
Stomp recordNow Max 4.5 info
[url]http://www.stompinc.com/recordnowmax/index.phtml?stp[/url]
Download 30 day evaluation
[url]http://downloads.stompinc.com/files/stpRNM450e_STPD.exe[/url]
Septimus je napisao(la):Alcohol je OK.
Kad uvedu ( a uvesce ) podrshku za "compile" koristicu samo Alcohol
ocigledno je da je ovaj program veoma dobar, i to vec duze vreme! Evo, pogledaj ovaj thread -KLIK- , gde je kao najbolji program za snimanje CDova njegov prethodnik!grozda je napisao(la):Preporuka je Stomp RecordNOW Max 4.5
grozda je napisao(la):Neki kazu da Nero koristi zastareli nacin snimanja i engine koji nije promenjen od njegovog nastanka.
Preporuka je Stomp RecordNOW Max 4.5
Nero koristi svoj ASPI, a Stomp SPTI.
Burnatonce takodje koristi SPTI
SPTI je preporuka od strane Microosofta za hardware API za NT/2k/XP/2K3.
Nero hoce da zafrkne DVD kod rezanja
Kod:NERO ..sucks like in its infancy: ONLY...shame 64 characters, like primitive burnprograms, 10 years old, back in 1995! SHAME! IMHO, Nero is still for beginners, buggy and still based on a PRIMITIVE 10 years old engine!
Pored svega ovoga nekako sam navikao na Nero i i dalje ga koristim za rezanje Data diskova.
Alcohol koristim za pravljenje image-a
1. "jedino"?rakabencmark je napisao(la):1. Jedino sto mi se svidja kod Deep Burnera
2. Win XP SP1 (cak nije ni SP1a)
rakabencmark je napisao(la):Voodoo_NBGD: dakle, jedina prednost ove metode je sto ne morate da jurite Adaptecove i ForceASPI-je po netu - rezultati snimanja su *ISTI*.
Zasto bi neko morao da juri ove stvari po netu. Ja nisam instalirao nikakve dodatne stvari i sve radi OK. Win XP SP1 (cak nije ni SP1a), Nero 6.3.x.x i sve radi OK.
grozda je napisao(la):Nero hoce da zafrkne DVD kod rezanja
Sime je napisao(la):Kako da ga "zafrkne"?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari