Šta je novo?

Nero - Koja alternativa?

• Začetnik teme Začetnik teme Artz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo maila sto sam slao autorima Dubokog Przhacha (obratite pazhnju na moj neverovatno pravilan engleski :d ) :

Hello Ivan,

Thanks for your suggetsions! Some of them are already on our to-do
list, but
some of them aren't, yet. We'll also fix those bugs that you mentioned
about
the program's name and Explorer window.

Regards,
John.

----- Original Message -----
From: "Ivan Todorovic" <[email protected]>
To: <[email protected]>
Sent: Wednesday, March 31, 2004 10:23 PM
Subject: Some Advices

> To the authors:
>
> DeepBurner is one good burning program, but here are
> some good intention advices.
>
> * Please implement an option for choosing ISO Level
> 1/2 naming format (8.3 or 32 chars). Also, you should
> put an option for disabling Joliet TOC and using only
> ISO9660.
> * Implement an option for setting volume
> creation/modification date and time (and also for
> files in compilation). It shouldn't be too hard for
> you. Also, setting other ISO fields would be nice.
> * Add command "New file browser". When I close
> "Explorer" in DeepBurner, I must restart the program.
> Or even better, make "DataBurnForm" and "Explorer" one
> window, like Ahead did in Nero 6.x
> * Decide whether the program name is "Deep Burner" or
> "DeepBurner" 🙂 Main form's title says "Deep Burner",
> and everything else "DeepBurner".
>
> Also, I wish you great success with DeepBurner - it
> shall become popular at least as Nero 😉
>
> Best regards,
> Ivan Todorovic, Belgrade, Serbia.
>
> PS. Sorry for bad english.

moje iskustvo sa Stomp recordNow Max 4.5
pod utiscima vase price odem ja i downloadujem Stomp recordNow Max 4.5 i, naravno licenciram 🙂
instaliram i hocu da obrisem cdrw, Stomp recordNow Max 4.5 mi kaze da moj rezac ne podrzava taj cdrw(verbatim 4-10x) i uradi eject.Ja vratim tray nazad, bez da vadim cdrw i on pocne da brise.
2. minuta kasnije hocu da nastavim multisession na drugom cd-u ali Stomp recordNow Max 4.5 odbija i kaze da cd nije multisession.
startujem Nero i sve uradim kako treba.
a i sama filozofija funkcionsanja i izgled Stomp recordNow Max 4.5 mi se bas i nesvidja. Sto jednostavno nisu prekopirali nero-look i dodali svoj engine?
kad smo vec kod alternativa jeste li probali http://www.cdburnerxp.se/
ili direktno http://hem.bredband.net/download1/setup.exe

Sacekajte da Alcohol Soft ugradi "kompilovanje", a onda cete videti shta je prava stvar...

Bio sam (i udario par replaja kao guest :d )
Kako ljudi nemaju pojma... lik pita zasto VCD nije citljiv u DVD playeru, a rezao ga je kao Data disk... eto zasto sam protivnik dumb-friendly programa... treba ljudima dati nesto sa cim ce imati *potpunu* kontrolu nad rezultujucim diskom, pa da znaju sta ce dobiti i na chemu su.

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Kako ljudi nemaju pojma... lik pita zasto VCD nije citljiv u DVD playeru, a rezao ga je kao Data disk...
pa ni ti nisi imao pojma da postoji forum tamo! dakle, mnogo toga se ne zna, dok se ne nauci! 😛

uzgred, ja takodje ne bih znao da odgovorim na navedeno pitanje :lupko:

Ajde mali offtopic, ali mali...:d
Na jednom combo uredjaju (sony), sam instalirao nero, ali kad stavim da reze audio disk bez razmaka izmedju pesama on ih sve spoji u jednu... Nadam se da razumete 🙂
Sta predlazete u zamenu za nero, a da provereno ovo radi, i da radi na sony-jevom combou na milenijumu ???

poz.

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Bio sam (i udario par replaja kao guest :d )
Kako ljudi nemaju pojma... lik pita zasto VCD nije citljiv u DVD playeru, a rezao ga je kao Data disk... eto zasto sam protivnik dumb-friendly programa... treba ljudima dati nesto sa cim ce imati *potpunu* kontrolu nad rezultujucim diskom, pa da znaju sta ce dobiti i na chemu su.

Pa sta 🙂 Poenta je pravilno snimiti fajlove sa neizmenjenom strukturom kakvu dvd raspoznaje, a ne ne-znam-sta. Recimo i ja rezem sve to kao data diskove. I svi rade, za divno cudo :d
U sustini ona DVD Video opcija iz Nera je samo tu da ti kreira 2 direktorijuma, Video_ts i Audio_ts, u koje ubacis fajlove. A ti u sustini mozes to i sam da uradis...

Da ne razglabam - kad ce najjaci program svih vremena (Alkohol 🙂) konacno moci da pravi kompilacije ? 🙂

Rekli su da uveliko rade na tome....ochekuje se uskoro

Neo_Matrix je napisao(la):
Ajde mali offtopic, ali mali...:d
Na jednom combo uredjaju (sony), sam instalirao nero, ali kad stavim da reze audio disk bez razmaka izmedju pesama on ih sve spoji u jednu... Nadam se da razumete 🙂
Sta predlazete u zamenu za nero, a da provereno ovo radi, i da radi na sony-jevom combou na milenijumu ???

poz.

Ja nemam takvih problema, ali probaj da iz pravog Nera (znaci ne Nero Expressa) napravis audio kompilaciju, ubacis pesme, selektujes sve *sem prve*, right-click pa properties i stavis pauzu na 0 sekundi.

@ZoNi: VCD je multitrack disk, na prvoj stazi je ona struktura direktorijuma od par desetina kB, a na ostalim stazama su filmovi u raw formatu. znaci, VCD nije data disk.

Nazad
Vrh Dno