Šta je novo?

Nero i problemi sa verifikacijom

dAnijeL

Čuven
Učlanjen(a)
24.05.2002
Poena
609
U poslednje vreme imam problema sa Nerom. Naime, neko vreme mi dobro radi, a onda posle nekog vremena pocne da prijavljuje greske u narezanom materijalu prilikom verifikacije. Jedino sto tada pomaze je da reinstaliram kompletan sistem i onda opet neko vreme radi normalno. I tako u krug... Jel neko imao slicnih problema ili bar ideju sta bi moglo biti?

Koja je verzija Nera? Da li se dešava bez obzira na upotrebljen medij?

Verzija je 6 a koliko se secam, probao sam kad je ranije to pocelo da instaliram i drugu verziju pa mislim da mi to nije resilo problem. Ne koristim samo jednu vrstu medija tako da nije do njih. Problem nestane cim reinstaliram sistem. S tim sto idem skroz novu instalaciju, ne idem instalaciju preko starog sistema.

Meni je Nero 6 sa Nec 3500 pisacem zezao vecito na verifikaciji i prijavljivao greske.

Zato sam i presao na verziju 7 Nera i od tada nema nikakvih problema sa verifikacijom.

Odredjene verzije 6-ice su pravile problem: instaliraj najnoviju

Probacu sa najnovijom sedmicom. Samo sto sam sada reinstalirao sistem i stavio peticu pa neko vreme verovatno nece zezati. Ono sto mi je bilo cudno da je sa DVD-RW diskom bivalo sve ok. Ne znam... Nema mi neke logike sta se desava.

Izgleda da definitivno sa sesticom posle nekog vremena krenu problemi kod mene. Stavio sam sedmicu i za sada radi dobro...

Mene je pocela da zeza verzija 7, koju koristim od skora !

ZoNi je napisao(la):
a ako te mrzi, probaj i Cheetah DVD Burner - ja ga koristim vec par meseci i super sam zadovoljan! :)

Kako je Nero poceo da zeza, razmisljam se o alternativi... Hvala za predlog :)

Nazad
Vrh Dno