Wow nikad mi nebi palo na pamet da bi tako nesto uspelo 😉Miroslav je napisao(la):napravi nrg fajl pa ga preimenuj u iso i to je to
xvoodoo je napisao(la):ne brate, nego lepo idesh "Choose Recorder", izaberesh "Image Recorder" kao uredjaj za snimanje i jednostavno uradish "Copy CD" kao da normalno kopirash disk... s tim shto ce te pred "snimanje" pitati u koji fajl zhelish da zapishesh image...
ljudi, shto se toliko plashite da chachkate po neru? pa nece vam izgoreti rezach ako sluchajno pritisnete neku "nepoznatu" komandu...
DusaN je napisao(la):A zar ne moze i kao kada grebujete muziku, odete na ono save track, tu procita da je data disk i ponudi vam da snima ili u nrg ili u iso. Bar tako ja radim.
A zar ne moze i kao kada grebujete muziku, odete na ono save track, tu procita da je data disk i ponudi vam da snima ili u nrg ili u iso. Bar tako ja radim.
eMe je napisao(la):...
Ok, ja sam se u startu ogradio. Pretpostavljao sam da postoji drugi nacin. A shto se tich chachkanja po neru...znas prvi put sam tako napravio image, a kasnije me nije ni interesovalo za druge nacine. Eto...izmedju ostalog zato i posecujemo forume da bi nesto i naucili.
Pozdrav cheers
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari