Šta je novo?

Nero Burning

jorgovan

Čuven
Učlanjen(a)
13.03.2002
Poena
825
Kaka sam snimao neke podatke na cd-rw disku pre izlaska Nero me je pitao da li da snimi promene na ISO 02, pa me zanima sta je to uopste i sta bi se desilo da to sledeci put uradim.

milos1985 je napisao(la):
Kaka sam snimao neke podatke na cd-rw disku pre izlaska Nero me je pitao da li da snimi promene na ISO 02, pa me zanima sta je to uopste i sta bi se desilo da to sledeci put uradim.

Očigledno si snimao dve sesije ili si dva puta otvarao prozor za snimanje, jer tu kada snimaš prvi put piše ISO1

To su podaci o sesiji koju si upravo snimio na CD i bili bi upisani u fajl pod nazivom ISO2.nri U tom fajlu bi bili sadržani svi podaci o tome šta si snimao, odakle si snimao i koja su bila podešavanja prilikom tog snimanja.

Sledeći put ako bi hteo ponovo da snimaš to isto ne bi morao da vršiš sve pripreme i podešavanja za snimanje već samo možeš da otvoriš ovaj fal preko File + Open > pa odabereš putanju i ovaj fajl.

Takođe ako si vršio promene u direktorijumu (ili u fajlovima) odakle si vršio snimanje tvog diska, te sve promene Nero bi ažurirao i obavestio te o tome koje je promene u odnosu na predhodnu sesiju zatekao.

Dakle, sledeći put ako to snimiš desiće se ovo što sam gore opisao.

Nazad
Vrh Dno