Šta je novo?

Nero 9 - Free

• Začetnik teme Začetnik teme operic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma CD Burner XP, i meni više ništa ne treba. 🙂
CD Burner XP je Ok program ali ima jednu ozbiljnu manu a to je zauzece procesora od 100% prilikom rezanja. Taj bug se pojavio pre oko sest do osam meseci i jos nije ispravljen. Probao video kakav je krs i presao na Ashampoo 6 Free koji je nesto najbolje sto se za dzabe moze dobiti od softvera za rezanje.

pozdrav,

M

aman ljudi, imate temu nero alternativa, pa tamo pricajte o tome.

Probao ovaj Nero 9 essentials - ovakav krs nisam video skoro. Vise je ulozeno u reklamiranje punog proizvoda nego u bilo kakvu funkcionalnost softvera. Zgrozen, deinstalirah ga posle jednog narezanog diska. Ashampoo 6 Free rulez.

Slažem se, totalno razočarenje.

CD Burner XP je Ok program ali ima jednu ozbiljnu manu a to je zauzece procesora od 100% prilikom rezanja. Taj bug se pojavio pre oko sest do osam meseci i jos nije ispravljen. Probao video kakav je krs i presao na Ashampoo 6 Free koji je nesto najbolje sto se za dzabe moze dobiti od softvera za rezanje.

pozdrav,

M

jesu li ubacili overburn u ashampoo?

@Filo: još uvijek nema overburn opcije u Ashampoo-u (čak ni u komercijalnoj verziji 9).

Inače, ovaj Nero 9 free je baš loše urađen, instalirao sam ga večeras kod druga, kod mene ne zaslužuje mjesto na HDD-u - skinuo sam sinoć instalaciju, ali nisam instalirao, pa je radio SHIFT + Delete posle onoga što sam vidio 🙂 InfraRecorder mi se čak više sviđa od Nero 9 free.

Meni je bio dovoljan screenshot sa Softpedie na kome je prikazan "odlican" nacin izbora brzina rezanja.
Kada sam to video, nisam ni pomisljao na instalaciju.

Ne znam šta kukate na program kada mu je interface isti kao kod pune verzije 9-ke ili pronalazite manu što nema Nero Express ili Nero Burning ROM.

Meni je ok pogotovo što je besplatan i legalan!

pre nego sto sam skinuo, pomislio sam da je to ustvari Nero Burning ROM, bez ostalih gluposti. mislio sam ustvari da je to nesto kao legalna verzija nero micro ili nero lite. ali avaj... 🙂

Šta mu fali u odnosu na Nero Lite? Da znam da li uopšte da se trudim da ga instaliram?

Ne fali mu nista, ali je namerno stvoren da iziritira vecinu i natera je da plati "the real deal" verziju. 😀 Stvarno je...neprijatan program. 😀

Uh sad sam probao... u pravu su ljudi. Koliko vidim ovo nema uopšte klasičan Nero Burning Rom interfejs koji isključivo koristim, niti bilo šta od naprednijih opcija.

Poslednja izmena:
ovo je standardni nero essentials koliko vidim, onaj koji dolazi uz neke dvd rezeca
radi

Poslednja izmena:
Vec duze vreme ne koristim nero, presao sam na Burning Studio 9 Portable i za sada sam vise nego zadovoljan.🙂

Kada se setim problema sa Nero 9. Dzabe im je sto je sada free

ja sam jos na verziji 6, super odradjuje posao, jedino kad se bude pojavila potreba za nekim drugim opcijama koja ona nema a druge verzije imaju

Ako nekada budes hteo da rezes blu ray trebace ti noviji Nero

Nazad
Vrh Dno